Nyhet - nå også på iPhone og iPad!

Les mer om mobildating »

Vi tok sjansen på Møteplassen

Vil med dette dele vår kjærlighetshistorie med dere andre som søker en partner på Møteplassen.
Vi heter Anne Lise og Jan Ståle og møttes via Møteplassen i slutten av august 2009.

Anne Lise hadde registrert seg en gang i juni og Jan Ståle satt tilfeldigvis alene på hytta si og leste VG på nett da han oppdaget en reklame for Møteplassen. I ren nysgjerrighet søkte han opp denne linken for å se hva det gikk ut på og om det gikk å komme i kontakt med noen for å stifte bekjentskap med. Det viste seg at man måtte opprette en profil for å kunne kontakte andre og han la seg inn med profil den 23. august. På mandagen oppdaget han at det lå inne en profilmatch mot “Tornerose” fra Flekkefjord med 96% match. Han sendte derfor en hilsen og spurte om vi kunne bli bedre kjent. Etter noen få meldinger frem og tilbake på Møteplassen utvekslet vi privatmailadresser og telefonnr. Allerede onsdag 26. august ringte Ståle og vi pratet i over fire timer sammen som om vi skulle ha kjent hverandre i flere år. Dette foregikk noen dager og vi hadde lange hyggelige samtaler hver kveld inntil lørdag kveld/natt. Da Ståle spurte om han kunne komme på besøk på søndag. Anne lise svarte ja at hun gjerne ville treffe meg og bli bedre kjent i det virkelige liv for å se om vi passet sammen slik det føltes utifra telefonsamtalene vi allerede hadde hatt.

Det var en utrolig spent og litt nervøs Ståle som kjørte, sammen med hunden sin, Kid, de litt over to timene fra Tau i Rogaland til Flekkefjord grytidlig på søndag morgen. Det første som møtte meg i døra da jeg ringte på var yngstegutten,David, som lurte på hva jeg ville der. Vi hadde lange, gode samtaler om livet, hverandre, fremtidsplaner og ønsker, samtidig som vi også måtte vie noe oppmerksomhet mot David slik at han og Ståle kunne bli litt kjent. I løpet av dagen gikk det opp for oss begge to at matchen på Møteplassen virkelig var så utrolig som det hadde sett ut som. Fra den dagen var vi et par og vi måtte både for oss selv og de rundt oss erkjenne at det var sterke følelser og ekte kjærlighet med i bildet.

Da vi begge hadde hverdaglige gjøremål de nærmeste dagene, reiste Ståle hjem til sitt på kvelden,men før han dro kom mellomste gutten, Kristoffer, hjem fra leir og vi fikk pratet litt alle sammen om hvordan helga hadde vært og hva det nå så ut til å kunne bli for oss voksne. Allerede onsdag da Anne Lise hadde fri fra jobben, var Ståle tilbake og vi hadde en utrolig flott dag sammen. På ettermiddagen fikk Ståle møte Anne Lises datter, Ina, som ikke var hjemme på søndag. Mottakelsen fra alle tre barna var bare helt utrolig og var en deilig følelse av tillit og velkomst for Ståle. Kvelden kom og Ståle måtte igjen reise til sitt for neste dag skulle han på sykehus og operere skulderen. Operasjonen gikk bra og fredag var det Anne Lises tur til å komme til Ståles hytte for en lang og deilig helg for bare oss to.

Vi hadde en fantastisk fin helg sammen og kunne vie all vår oppmerksomhet til hverandre og virkelig få utløp for all den kjærlighet som allerede hadde sprunget ut mellom oss. Anne Lise hadde fri fra jobb på mandagen og det ble starten på det eventyret vi nå har begynt på. Ståle ble med, og vi flyttet sammen. Den 22.september forlovet vi oss, etter bare tre uker. Og vi begynte så smått å planlegge å gifte oss. Den 7. juli 2010 var vi i Den Norske Sjømannskirken i Stockholm, der vi ble viet av en utrolig fin og hyggelig kvinnelig prest ved navn Margareth Glad.

Vi har nå vært sammen ca 17 måneder og vi vokser fremdeles i hverandres øyne med kjærlighet, omtanke, omsorg og ikke minst at vi “ser” hverandre i det daglige og lengter etter hverandre når vi ikke er nær.

Så til alle dere som lurer på om det finnes en mulighet, så er svaret fra oss et definitivt stort JA!!!! Man må bare våge å slippe følelsene fri når muligheten er der og fra oss:

De beste ønsker om at flere skal få oppleve en tilsvarende historie,
Ta sjansen på Møteplassen.

 

Kjærlige hilsen fra

Anne Lise og Jan Ståle


Bli medlem gratis!

Jeg er en:
Jeg godkjenner Møteplassens Medlemsvilkår »