Å velge et bra brukernavn

Å velge et bra brukernavn

Del innlegget

Har du tenkt på at brukernavnet ditt er din første sjanse til å si noe om deg selv? Å bruke litt tid på å klekke ut noe bra, kan være tid vel investert.

Å velge et bra brukernavn når man dater på nett er trolig viktigere enn mange tror. Ved hjelp av navnet har du en strålende mulighet til å fortelle noe om deg selv, og «markedsføre» deg selv for andre single. For å hjelpe deg på vei har vi samlet en liste med gode tips til når du skal velge ditt brukernavn.

Velge brukernavn – tips:

– Hold det enkelt. Ikke rot det til med lange og vanskelige ord. Forsøk å holde det enkelt og tydelig.

– Ikke spill på sex. Unngå brukernavn som «Sexyboy123». Det tiltrekker ikke seriøse single som leter etter noen å dele livet med.

– Ikke tull det til. Prøv å komme på noe seriøst – kanskje med et snev av humor, men absolutt ikke for «fjollete».

– Unngå å nevne alderen din. «Johan35» er ikke så bra. Johan er kanskje medlem når han er 36 også… Skriv heller hvilket år du ble født.

– Vis hvem du er. Finn et navn som sier noe om deg som person. Hvordan beskriver vennene dine deg? Sjarmerende, håpefull, eller kanskje kreativ? Eller et ord fra en favorittsang, noe om din store hobby og lidenskap i livet?
Gode eksempler: «Livsnyteren», «Lykke» eller «Tennisspilleren».

– Unngå negative ord. Prøv å holde en positiv tone – negativitet lokker ingen til seg. Spill heller ikke på sympati. «EvigSingel» eller «Sutrepaven» er ikke spesielt attraktivt.

Laster kommentarer