Fant den store kjærligheten 40 mil unna…

Fant den store kjærligheten 40 mil unna…

Del innlegget

Noen ganger kan det være lurt å ha en større søkeradius. I Sussie og Patriks tilfelle førte det rett til den store kjærligheten.

Både Sussie og Patrik hadde vært inne flere ganger og sett på hverandres profiler på Møteplassen. Da Patrik oppgraderte til et medlemskap som gjorde det mulig for alle single på Møteplassen å lese meldingene hans tok han raskt sjansen på å skrive til Sussie.
– Det ble lange meldinger som gikk over til telefonsamtaler. Den første samtalen varte i 4,5 time, og i løpet av de neste dagene ble det flere laaaaange samtaler, forteller Sussie.

Den første daten varte en hel helg, og det føltes kjempebra med en gang.
– Vi var nok forelsket i hverandres personlighet allerede før vi møttes. Det første møtet bekreftet bare det som vi begge to følte, sier Patrik.
På tross av avstanden på nesten 40 mil måtte vi bare fortsette å møtes. Begge følte det som om de hadde kjent hverandre i flere år. Det «gnistret» mellom dem helt fra starten, med uanstrengte samtaler og en spesiell forståelse for hverandre.
Hva er det beste tipset deres for å få et avstandsforhold til å fungere?
– Å bestemme en dato for neste treff med én gang. Så har man noe å se frem til. Videosamtaler gjør det også litt enklere.

Planlegg en fremtid sammen
På grunn av den sterke kjærligheten og følelsen av å høre sammen planlegger de nå en felles fremtid. Nå blir de snart samboere. Patrik skal flytte inn hos Sussie og hennes to sønner.
– Det er til og med et nytt familiemedlem på vei… en liten valp!

Sussie ❤ Patrik
Alder: Sussie 40 år, og Patrik 39 år.
Yrker: Vernepleier (Sussie) og sesongarbeider ved skianlegg (Patrik).
Det beste med Møteplassen: At man finner mye informasjon på profilene, og at det går an å laste opp mange bilder slik at man kan lettere kan finne ting man har til felles. Man kan finne ut mye om en person ved å se vedkommende i forskjellige miljøer.
Tips til andre single: Lev i nuet, og tør å ta sjansen når den dukker opp!

Laster kommentarer