Yvonne fant sin Bjørn på Møteplassen

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

Yvonne fant sin Bjørn på Møteplassen

Yvonne er 51 år, og forteller at hun har et hjerte som hører hjemme på 1800-tallet. Hun syntes det virket vanskelig å finne noen på nettet.
– Men jeg forsto at det ville være enda vanskeligere for noen å dukke opp hjemme hos meg ute i skogen. Og etter en stund fant jeg min Bjørn – mannen som jeg vil bli gammel sammen med, sier Yvonne.

Yvonne sammenligner gjerne kjærlighetshistorien med det klassiske eventyret om «Reveenka».
– Jeg logget inn på Møteplassen som Reveenka fra Finnskogen, og jeg var på leting etter den rette reven… Rever kom luskende rundt hiet midt, men jeg jaget bort alle med feiekosten. Så en morgen får Yvonne en melding på Møteplassen fra en som skriver: «Jeg er ikke en rev, men en bjørn. Kommer reveenka til å jage meg bort med feiekosten sin?» Mannen, som het Bjørn, bodde ikke så langt unna og skrev veldig høflig, modent og koselig.
– Jeg leste gjennom profilen hans der det sto «Blomster og hage er medisinen min», og det berørte virkelig hjertet mitt. Vi skrev mye til hverandre og ville ses, men var litt forsiktige på grunn av korona. Skulle vi vente til pandemien var over?
Yvonne skrev at hun ikke kunne vente. Hun ville treffe Bjørn om det så hadde vært svartedauen…
– Så jeg inviterte min Bjørn på blåbærpai hjemme hos meg på langfredag i påsken. Det var et modig møte, men det er jo først når man ses at man virkelig kan vite om det er kjærlighet eller ikke. Og det visste vi begge med én gang. Vi skal bli gamle sammen…

Paret elsker havfiske og drømmer om å kjøpe en hytte sammen. De elsker å plukke bær i skogen, dra ut på overnattingseventyr med kano og nyte hagelivet.
– Bjørnen planlegger å flytte til reveenkehuset med tiden. Det gleder vi oss veldig til.

Yvonne ❤️ Bjørn:
Yrke: Seriebokforfatter (Yvonne) og miljøarbeider ved en ungdomsskole (Bjørn).
Alder: Bjørn er 54 år, og Yvonne er 51 år.
Det beste med Møteplassen: Det beste med Møteplassen er at her fantes det seriøse mennesker som virkelig ville finne kjærligheten og noen å dele livet med.
Tips til andre single: Vårt tips til andre er å være høflig, skrive voksent og respektere andre, være ærlige og for all del ikke bruke filter på bildene slik at de blir redigert og unaturlige. Og ikke list opp for mange krav til motparten. Det vil bare skremme bort frierne.