Lukk

VILKÅR FOR AVTALE OM BETALINGSTJENESTER PÅ MØTEPLASSEN1. Generelt

Møteplassen tilbyr betalingstjenester (”Betalingstjenester”) som man kan abonnere på i forbindelse med medlemskap hos Møteplassen:

VIP-medlemskap

Som VIP-medlem kan du få kontakt med andre VIP-medlemmer ved å sende og motta personlige meldinger.

PlussVIP

PlussVIP er en tilleggstjeneste til VIP-medlemskap. Den innebærer at man også kan kommunisere med ikke-betalende medlemmer.

Møteplassen kan etter egen vurdering velge å legge til (eller fjerne) betalingstjenester. Alle betalingstjenester som til enhver til tilbys, omfattes imidlertid av disse Kjøpsbetingelsene, uansett om de er beskrevet over eller ikke.

2. Abonnementsalternativer

Du kan velge å inngå avtale om månedsabonnement eller abonnement på flere måneder med bindingstid. Du betaler forskuddsvis, men kun for én måned av gangen. Ved kjøp via Apple App Store betaler du for hele perioden med en gang.

Når abonnementet utløper fornyes det automatisk med samme lengde og betalingsalternativ som ditt opprinnelige valg. Om du for eksempel har valgt seks måneders abonnement og kortbetaling fornyes abonnementet med nye seks måneder, og abonnementsavgiften vil fortsatt bli trukket fra ditt kort.

Du kan når som helst si opp abonnementet ved å følge instruksjonene på Innstillinger/Konto og VIP. Betalingstjenesten løper i så fall ut perioden, og abonnementet blir ikke fornyet automatisk. Oppsigelse av abonnement må skje minst én dag før betalingstjenesten fornyes automatisk.

Ved oppgradering får PlussVIP-medlemskapet samme bindingstid som VIP-medlemskapet.

3. Betalingsalternativer for abonnement


Bankkort/kredittkort

Kjøpet gjennomføres omgående, og betalingstjenesten trer i kraft umiddelbart. Kortet du har registrert belastes automatisk ved fornyelse av abonnementet.

Faktura

Din Betalingstjeneste trer i kraft umiddelbart. Personnummeret ditt blir bare lagret for kredittvurdering samt for å kontrollere fakturaadresse og folkeregistrert adresse. Ved gjentatte kjøp som mislykkes på grunn av feilaktig adresse kan en av dine andre adresser, som Klarna har godkjent, hentes for å kunne levere din Betalingstjeneste.

Forfallsdato på fakturaen er 14 dager fra faktureringsdatoen. Ved faktura per post tilkommer en fakturaavgift på 29 kr.
Betalingsfrist E-postfaktura
Betalingsfrist Papirfaktura
Betalingsfrist Klarna Checkout

Apple App Store

Når du kjøper gjennom Apple App Store, henviser vi til Apples kjøpsvilkår

4. Angrerett

Uansett hvilken Betalingstjeneste du kjøper, og uansett om du velger et abonnement eller en tidsbundet tjeneste, har du rett til å angre kjøpet i løpet av 14 dager etter at avtalen ble inngått – det vil si dagen du kjøpte Betalingstjenesten («Angrefristen»). Møteplassen forbeholder seg retten til å ta betalt for den tiden du har benyttet deg av Betalingstjenesten om du, etter at du i løpet av angrefrist-tiden uttykkelig har bedt om at Betalingstjenesten skal startes, velger å benytte deg av din angrerett.

Om du ønsker å benytte deg av din angrerett sender du en mail til angrerett@moteplassen.com. Du må sende mailen fra den e-postadressen som din profil er registrert med slik at vi kan finne din profil. Møteplassen bekrefter via mail at vi har tatt imot din melding. Din avgift, med et fradrag* for den tiden du har benyttet deg av tjenesten, kommer da til å betales tilbake av Møteplassen så snart som mulig, og senest i løpet av fjorten (14) dager fra den datoen da Møteplassen tok imot din oppsigelse.

I de tilfeller der fakturaen ikke er betalt vil Møteplassen kreditere deg med avdrag for den tiden som du har benyttet deg av tjenesten.

Et standardskjema for å benytte deg av angreretten finnes her. Merk at det ikke er nødvendig å fylle i dette skjema – det rekker at en mail sendes til angrerett@moteplassen.com.

* Fradraget baseres på et gjennomsnitt av tjenestens ordinære månedskostnad (for øyeblikket 349,-/måned) per dag.

5. Kontakt

Mötesplatsen i Norden AB
Box 72, 432 22 Varberg, Sverige
Organisasjonsnummer: 556605-4192.

Lukk