Lukk

VILKÅR FOR AVTALE OM BETALINGSTJENESTER PÅ MØTEPLASSEN1. Generelt

Møteplassen tilbyr betalingstjenester (”Betalingstjenester”) som man kan abonnere på i forbindelse med medlemskap hos Møteplassen:

VIP-medlemskap

Med et VIP-medlemskap kan du få kontakt med andre VIP-medlemmer ved å sende og ta imot ubegrenset med personlige meldinger. Som VIP-medlem har du også mulighet til å sende ubegrenset med komplimenter til samtlige medlemmer. Utover dette inngår også 3 PlussLiker pr dag.

PlussVIP

PlussVIP er en tilleggstjeneste til VIP-medlemskap. Med et PlussVIP-medlemskap har du tilgang til samtlige funksjoner i Tjenesten. Dette innebærer at du også kan kommunisere med ikke-betalende medlemmer samt at du kan se hvilke medlemmer som har likt deg.

Møteplassen kan etter egen vurdering velge å legge til (eller fjerne) betalingstjenester. Alle betalingstjenester som til enhver til tilbys, omfattes imidlertid av disse Kjøpsbetingelsene, uansett om de er beskrevet over eller ikke.

2. Abonnementsalternativer

Du kan velge å inngå avtale om månedsabonnement eller abonnement på flere måneder med bindingstid. Du betaler forskuddsvis, men kun for én måned av gangen. Ved kjøp via Apple App Store betaler du for hele perioden med en gang.

Når bindingstiden for ditt abonnement utløper, fornyes abonnementet automatisk med det abonnementsalternativet du har valgt. Se kjøpsinformasjonen for hva produktet gjelder, om det har en fornyet bindingstid eller om abonnementet løper månedsvis.

Du kan når som helst si opp abonnementet ved å følge instruksjonene på Konto og VIP. Betalingstjenesten løper i så fall ut perioden, og abonnementet blir ikke fornyet automatisk. Oppsigelse av abonnement må skje minst én dag før betalingstjenesten fornyes automatisk.

Om du oppgraderer ditt VIP-medlemskap til et PlussVIP-medlemskap får du ingen ny bindingstid. Oppgraderingen til PlussVIP gjelder til ditt abonnement løper ut.

3. Betalingsalternativer for abonnement

Møteplassen bruker Klarna som betalingsleverandør, samtlige kjøp på Møteplassen håndteres gjennom Klarna. Nedenfor er en sammenstilling av de betalingsalternativ som er tilgjengelige for kjøp hos oss.
Vennligst klikk på linken nedenfor for mer informasjon om Klarnas ulike betalingsvilkår; https://www.klarna.com/no/vilkar/

Vi tilbyr betaling via:

Bankkort/kredittkort

Vi tilbyr kortbetaling via Klarna med Visa & Mastercard. Ingen avgift legges til når du betaler med kort. Klarna bruker 3D-secure (Verified by Visa/MasterCard SecureCode) som brukes til sikker identifikasjon av kortholder ved kjøp på nettet.

Ditt kjøp gjennomføres med en gang, og ditt medlemskap i Tjenesten starter med en gang.

Faktura

Din Betalingstjeneste trer i kraft med en gang. Klarna sender ut instruksjon om betaling til deg som du betaler direkte til Klarna.

Kredittiden for kjøpet er 30 dagar fra faktureringsdatoen.

Apple App Store

Når du kjøper gjennom Apple App Store, henviser vi til Apples kjøpsvilkår

Google Play Store

Når du kjøper gjennom Google Play Store, henviser vi til Google Plays kjøpsvilkår.

4. Angrerett

Uansett hvilken Betalingstjeneste du kjøper, og uansett om du velger et abonnement eller en tidsbundet tjeneste, har du rett til å angre kjøpet i løpet av 14 dager etter at avtalen ble inngått – det vil si dagen du kjøpte Betalingstjenesten («Angrefristen»). Møteplassen forbeholder seg retten til å ta betalt for den tiden du har benyttet deg av Betalingstjenesten om du, etter at du i løpet av angrefrist-tiden uttrykkelig har bedt om at Betalingstjenesten skal startes, velger å benytte deg av din angrerett.

Om du ønsker å benytte deg av din angrerett sender du en mail til angrerett@moteplassen.com. Du må sende mailen fra den e-postadressen som din profil er registrert med slik at vi kan finne din profil. Møteplassen bekrefter via mail at vi har tatt imot din melding. Din avgift, med et fradrag* for den tiden du har benyttet deg av tjenesten, kommer da til å betales tilbake av Møteplassen så snart som mulig, og senest i løpet av fjorten (14) dager fra den datoen da Møteplassen tok imot din oppsigelse.

I de tilfeller der fakturaen ikke er betalt vil Møteplassen kreditere deg med avdrag for den tiden som du har benyttet deg av tjenesten.

Et standardskjema for å benytte deg av angreretten finnes her. Merk at det ikke er nødvendig å fylle i dette skjema – det rekker at en mail sendes til angrerett@moteplassen.com.

Når du kjøper gjennom Apple App Store, henviser vi til Apples kjøpsvilkår.

Når du kjøper gjennom Google Play Store, henviser vi til Google Plays kjøpsvilkår.

* Fradraget baseres på et gjennomsnitt av tjenestens ordinære månedskostnad (for øyeblikket VIP: 399 kr/PlussVIP: 498kr per måned) per dag.

5. REKLAMASJON

Hvis Tjenesten avviker fra avtalen, eller ikke samsvarer med beskrivelsen gitt av Møteplassen, kan du som Bruker klage på tjenesten til Møteplassen. Du gjør dette ved å kontakte kundeservice på kundeservice@moteplassen.com. Klageretten dekker bare opprinnelige feil (og ikke feil som for eksempel skyldes midlertidige driftsfeil, eller andre feil som ligger utenfor Møteplassens arbeidsområde). Klager og informasjon om feil må sendes til Møteplassen innen rimelig tid fra dette ble oppdaget, eller burde vært oppdaget, men må alltid skje innen 3 år fra du startet Tjenesten.

6. Kontakt

Mötesplatsen i Norden AB
Svärdfiskgatan 4, 432 40 Varberg, Sverige
Organisasjonsnummer: 556605-4192.

Lukk