5 feil som mange nettdatere gjør

Skrevet i: 

Datingtips

5 feil som mange nettdatere gjør

Hvor mange av feilene gjør du? 👇

• Du er ikke åpen om hva du ønsker. Uansett hva du leter etter med nettdating, så er det ikke noe galt i å være åpen om det. Da slipper du alle personene som ikke er ute etter det samme, noe som er verdt både din tid og dine følelser.

• Du er litt for «vague». Å skrive at du liker å henge med venner og gå tur sier ikke så mye om deg som person. Fremhev noe mer spesifikt, mer av deg! Den rette personen vil elske det!

• Du synes det er vanskelig å være med på bilder. Ok, vi forstår – men sannheten er at du må ta deg sammen og fikse minst 2-3 bilder. Ellers blir det vanskelig å få det resultatet du ønsker. Velg glade bilder av høy kvalitet og få hjelp av en venn hvis du synes det er vanskelig.

• Date! Hva sa’ru…? Du spør aldri din flirt om dere skal møtes IRL. Så dumt. Vær modig og spør! I alle fall hvis det er en relasjon du er ute etter. Det blir ikke så mye kjærlighet hvis dere aldri møtes…

• Terskelen er for høy. Skjorten er for trang. DU er for kresen!? Prøv å utvide dine horisonter. Den der fotballjenta kan faktisk være helt fantastisk selv om du hater sport. Og han med den dårlige Gbg-humoren kan kanskje være helt fantastisk til å kysse…  Det er massevis av single der ute som kan bli din perfekte match – selv om han eller hun ikke er akkurat slik du tenkte deg. Mer openminded høyre swipe til folket!

Lykke til! Trenger du hjelp, er vi alltid her på Møteplassen for deg. Vi kan dating, og vi vet hva som fungerer når du søker etter noen å dele livet ditt med… ❤️❤️❤️