Norges beste sjekke sjekkereplikk er kåret

Skrevet i: 

Datingtips

Norges beste sjekke sjekkereplikk er kåret

På jakt etter kjærligheten, men vanskelig å finne ordene? Slapp helt av. Briljer med «Kan jeg få en veibeskrivelse til hjertet ditt?», og du er inne. I alle fall om man skal høre på Norges single som har stemt frem den beste sjekkereplikken.

Møteplassen er en av Norden største datingsider med mer enn 140 000 aktive medlemmer i Norge og Sverige. Spørsmålet «Hvilken av følgende sjekkereplikker er best?» ble nylig stilt til medlemmene og 3053 single har svart på spørsmålet.

Beste sjekkereplikk?

Resultatet ble som følgende:

1. Kan jeg få en veibeskrivelse til hjertet ditt? (22%)

2. Hva vil du ha til frokost i morgen? (20%)

3. Du ser akkurat ut som min kommende kjæreste.. (18%)

4. Jeg har mistet mitt mobilnr, kan jeg få ditt? (10%)

4. Svømme kan jeg, men i dine øyne drukner jeg.. (10%)

6. Hva er det beste med å være så vakker? (9%)

7. Du er så søt at jeg får hull i tennene mine.. (4%)

8. Er alt bra? Det er et langt fall fra himmelen. (3%)

8. Lurer på hvordan våre barn kommer til å se ut? (3%)

 

 

-Hva som funker er selvsagt individuelt og kommer helt an på både person og situasjon. Generelt kan man vel likevel si at de beste sjekkereplikkene er direkte spørsmål på hva din date nettopp har snakket om – noe som vier at du er interessert og har hørt etter. Vi er tiltrukket av mennesker som er interesserte i oss, sier Emma Edespong, markedsansvarlig på Møteplassen.