5 superkoselige og morsomme vinterdater du kan prøve

Skrevet i: 

Datingtips

5 superkoselige og morsomme vinterdater du kan prøve

Det kan være utfordrende å få til en annerledes og koselig vinterdate. Mangler du ideer? Da kan du la deg inspirere av 5 søte forslag som garantert kommer til å varme deg i vinter…

Om sommeren er mulighetene uendelige. Piknik, utekonserter og nattbad – det er ikke grenser for hva man kan finne på. Om vinteren kreves det litt mer kreativitet for å finne romantikken. For å hjelpe deg har vi på Møteplassen funnet frem noen superkoselige forslag til vinterdater, som du kan hente inspirasjon fra.

Hvilken av datene nedenfor vil du helst gå på?

Vinterdate – 5 forslag:

1. Grilling! Det er ingenting som tilsier at grillen bare skal brukes om sommeren. Finn frem grillkullet og tilbehøret, kle dere varmt og kos dere utendørs! By på varm eplesider og grill marshmallows.

2. Dra på Ikea. Spis kjøttboller, se hvilken interiørsmak daten din har, og hopp i sengene… Det høres kanskje enkelt ut, men det kan faktisk bli riktig romantisk. Det er jo faktisk slike hverdagslige ting man gjør sammen når man deler livet med en partner.

3. Camping! Hvis dere har kommet et stykke ut i forholdet, kan du arrangere en koselig vintercampingdate. Velg en dag det blir passe kaldt og stjerneklart. Sett opp telt ved havet, eller om du vil ha det enkelt – hjemme på terrassen. Gjør det koselig med tepper og ullsokker. Ta med masse varm sjokolade og bra musikk. Superromantisk!

4. Gå på skøyter. En skikkelig klassiker, med varm sjokolade i ryggsekken! En super anledning til å kunne holde i hånden og småklemme litt.

5. Den store julebaksten. Å bake sammen er en morsom måte å bli kjent med hverandre på! Prøv å lage århundrets lekreste pepperkakehus, og lag kreative lussekatter.

Ha det bra!