5 ting å gjøre på påskedaten

Skrevet i: 

Datingtips

5 ting å gjøre på påskedaten

Spirende vårfølelser og langfri passer perfekt for herlige påskedater.

Det er ikke så merkelig at påsken er en av de mest populære høytidene for dating. Vårfølelsene har blitt vekket til live, og det merkes tydelig på Møteplassen som er fylt opp med mengder av nye datingsugne single.

Sommeren venter rett rundt hjørnet, og nå bestemmer mange seg for virkelig å gjøre et seriøst forsøk på å finne noen å dele livet sitt med. Kjærlighetsesongen starter NÅ – så vis deg frem fra din mest sjarmerende side – ta på deg dine beste antrekk – og gi deg ut på noen koselige påskedater …

Dette kan dere gjøre på påskedaten:

1. Gå på loppemarked eller et annet lokalt arrangement. I påskehelgen kan man vanligvis velge og vrake blant forskjellige arrangementer. Utstillinger, teater, loppemarkeder, konserter, markeder og besøk på koselige landsteder. Dette er en utmerket tid til å finne på noe som gjør datingen enklere og mer spennende.

2. Inviter til grillpremiære. Dette har vi lengtet etter! Nå er det endelig på tide å rulle frem grillen. Duften av grillmat er herlig – man blir glad, og vårfølelsen kommer frem. Kjøp inn noen lokale ferske råvarer, marinér noe til grillen og by på en god vin. Ferdig!

3. Romantisk skitur. Fyll sekken med kakao, kaffe, kvikk lunsj og appelsiner. Nyt av hverandre og roen i naturen. Dette kan bli skikkelig romantisk!t.

4. Inviter til hjemmelaget kaffekos. Møt hverandre i en park eller ute i naturen. By på kaffe i vårsolen og briljer med herlig hjemmebakst. Kanskje noen påskeinspirerte muffins?

5. Tren sammen! Hvis begge er av den sporty typen kan en løpetur i skogen eller en sykkeltur være den perfekte daten. Hvis begge også er eventyrlystne, kan dere vel avrunde med en oppfriskende dukkert i det blå?

Ha det så kjekt!