Fem tips for vellykket dating

Skrevet i: 

Datingtips

Fem tips for vellykket dating

Å lykkes med den første daten er ikke alltid så lett. Det skal være hyggelig uten at det blir underlig eller ukomfortabelt. De fleste som dater noen for første gang, kan føle seg litt nervøse og spente, og små detaljer kan lett bli feil. Derfor vil Møteplassen gi sine medlemmer noen tips på veien for å få en best mulig første date.

1. Møt hverandre alltid på et offentlig sted, for eksempel over en lunsj eller på kafé. Det er lettere å slappe av med litt liv og røre rundt seg. En eventuell taushet føles ikke like påtakelig i et livlig miljø, og hvis dere ikke har noe å snakke om, kan dere snakke om maten eller miljøet rundt dere. Dessuten er det alltid tryggest å treffe en ukjent person blant andre mennesker.

2. Begynn rolig, og slå ikke på stortromma i første omgang. Å invitere daten på en treretters middag første gang dere møtes, kan lett bli litt stivt og føles litt for voldsomt. Unngå å skremme bort daten, spar heller på de store gestene til dere har blitt bedre kjent med hverandre.

3. Å gå på en første date er ofte litt nervøst og anstrengt. Det kan være lett å bli stresset både av antrekk og hva man skal snakke om. Prøv å ikke gjøre deg til, men vær deg selv og ha på deg klær du trives med. Daten din forventer å få møte deg, ikke noen andre.

4. Hvis det er du som skal bestemme datingaktivitet, bør du ikke prøve å velge en nøytral aktivitet. Velg heller noe du liker. Det gjenspeiler personligheten din, og hvis du har flaks kommer daten til å sette pris på valget.

5. Til sist, måtehold er best. Snakk og fortell om deg selv, men glem ikke å lytte til daten din også. Dere er begge interesserte i å bli bedre kjent med hverandre, så vær nøye med både å lytte og snakke. Finn felles interesser eller interessante diskusjoner der begge får muligheten til å prate.

Nå er det bare å begynne å date, og Møteplassen ønsker dere lykke til og håper de første datene deres blir virkelig vellykkede.