Koronasikker vinterdate – dette kan dere gjøre!

Skrevet i: 

Datingtips

Koronasikker vinterdate – dette kan dere gjøre!

Med tanke på korona passer en date ute i det fri bedre enn noensinne. I dag gir vi 7 tips til deg som vil ha en vinterdate utendørs!

Koronasikker vinterdate – dette kan dere gjøre:

1. Grille! Hvem er det som sier at grillen bare skal brukes om sommeren? Finn frem grillkullet og tilbehøret, kle dere varmt og kos dere utendørs! By på varm eplesider og grill marshmallows.

2. Gå på skøyter. En sann klassiker! Kan bli riktig så romantisk… Dessuten er det alltid gøy å gjøre noe aktivt for å skape en munter stemning.

3.Vinter-piknik! Ta på dere varme klær, kjøp ferske boller og fyll termosen med varm kakao. Velg et stort teppe slik at dere kan holde god avstand…

4. Ut i naturen! Hvis dere er sportslig anlagt kan dere ta en date utendørs ved for eksempel å kjøre terrengsykkel i terrenget. Men hvis dere foretrekker roligere aktiviteter fungerer vandring like bra – eller hvorfor ikke prøve fiskelykken ved å pilke ute på isen?

5. Akedate. Er det snø der du bor? Da kan det være superkoselig med en akedate! Våg å være litt barnslige og ha akekonkurranse i bakken.

6. Isbad. For den som er modig og vil ha en eventyrlig date kan et isbad bli en herlig opplevelse.

7. Walk and talk med kaffe. En lang spasertur i vinterkulden med hver sin kaffe i hånden. Det trenger ikke være vanskeligere enn det.