Slik dater du i sommer

Skrevet i: 

Datingtips

Slik dater du i sommer

Så klart kan du gå på date i sommer også! Svaret er utedater! Å møtes ute i det fri er herlig, og med tanke på koronapandemien passer det ekstra bra akkurat nå.

Blomster og bier gjør dessuten noe med oss. Mange begynner å få sommerfugler i magen, 0g lengselen etter å treffe noen bruker å vokse seg sterkere på denne tiden av året. På Møteplassen er det mange nye single! Ofte kan man holde gløden levende ganske lenge ved å sende meldinger og bilder – men ikke vent for lenge med å treffes for første gang. Akkurat nå har vi været på vår side med mange anledninger for utekos.

Dette kan dere gjøre:

• Spise mat ute. Enten kan dere kjøre klassikeren med en piknikdate på et nøye utvalgt sted, eller så kan dere spise pizza sammen på en benk i parken. Gjør det enkelt!

• Prøv friluftslivet! Vandre, padle kano, kjør mountainbike eller ta en joggetur sammen. Det er mye morsomt å finne på ute i naturen.

• Minigolf og iskrem. Også en klassiker som alltid fungerer!

• Dra ut på landet! Det finnes mange koselige gårdskafeer der dere kan sitte ute. Glem ikke alle de morsomme loppemarkedene!

• En gåtur fungerer alltid! Perfekt til den første daten. Kjøp med en takeaway-kaffe til daten 🙂

• Et bad ute i det fri. Er dere litt dristige, eller har dere datet en stund? Da kan det være superromantisk å ta et kveldsbad sammen!

Ha en riktig god sommer og ikke glem å vaske hendene! ❤️

OBS! Ikke glem å holde deg oppdatert på det siste hos Folkehelseinstituttet