Slik forbereder du deg til daten

Skrevet i: 

Datingtips

Slik forbereder du deg til daten

Skal du på date? Kanskje du er litt nervøs? Da kommer noen gode tips på forberedelser til å hjelpe deg.

5 forberedelser du kan gjøre før en date:

1. Tenk ut samtaletema. Om du vet at du blir nervøs kan det hjelpe å være forberedt. Tenk ut noen temaer dere kan snakke om. Det kan være mat, jobb, ferie eller reiser. Se gjerne litt ekstra på profilteksten til den du skal møte for å finne temaer å snakke om – da føles det litt mer personlig, og samtalen kommer lett igang.

2. Dressjakke eller joggebukser? Det absolutt viktigste er at du velger klær som du føler deg komfortabel i, men prøv å ikke overdriv uansett hvilken stil du velger. Bruk dine fineste hverdagsklær. På den første daten spiller det ytre en større rolle enn når dere har lært å kjenne hverandre bedre.

3. Ha rimelige forventninger. Ha det gøy, og ikke ta alt så seriøst. Selv om din date ikke viser deg å være ditt livs kjærlighet så er du en erfaring rikere.

4. Smil og gi deg selv pepp! Smil når du ordner deg, smil på vei til daten og når det er på tide å møte din date. Dette gir deg «lykke-hormoner», og det kommer til å hjelpe deg med å føle deg avslappet. Hør på din favorittmusikk før daten, og bestem deg for å ha det gøy.

5. Gjør det ikke så vanskelig! Finn ut om din date vil gjøre noe aktivt på den første daten, eller om han eller hun foretrekker noe roligere som en spasertur, en cafétur eller en middag. Om det er den første daten så bør det være noe som tar ca en time. Å bestille en weekend på hotell sammen om man ikke har møttes tidligere er ikke å anbefale.