Dette kan du snakke om på daten

Skrevet i: 

Datingtips

Dette kan du snakke om på daten

Synes det er vanskelig å finne noe å snakke om når du er på date? Bare slapp helt av. Møteplassen tipser her om ti samtaleemner som du kan ha med deg.

Skal du på date? Synes du det er vanskelig å komme på noe å snakke om når du er litt nervøs? Du er ikke alene – det er en pirrende situasjon og mange får snakkesperre.

-Det grunnleggende på en date er likevel at man stiller spørsmål og viser at man er interessert i den andre personen, sier Emma Edespong fra Møteplassen.

 

Ti tips på hva du kan snakke om på daten

Nedenfor gir vi ti forslag på spørsmål man kan stille. La deg inspirere, og omformuler gjerne spørsmålene slik at de passer for deg.

1. Liker du å reise og hva er ditt drømmereisemål? Om begge liker å reise er dette temaet utømmelig. Gi reisetips og fortell hvilken plass i verden du skulle tenkte deg å bo.

2. Hva drømmer du om å gjøre? Mål og visjoner er alltid spennende, og det gir en herlig følelse å vite at alt er mulig.

3. Fortell om din oppvekst. Spør hvor din date har vokst opp, og litt om personens familie. Dette viser at du er genuint interessert.

4. Tror du på kjærlighet ved første blikk? Her kan du få et hint om personen du er på date med setter pris på romantikk.

5. Hva synes du er viktig i et forhold? Dette spørsmålet gir et seriøst inntrykk, og gir deg en mulighet til å oppdage om dere deler de samme verdivurderingene.

6. Hvilken musikk hører du på? En bra måte å finne likheter på er å spørre om datens kultursmak – spør om musikk, tv-program og kanskje teater?

7. Er du en morgen- eller kveldsmenneske? Dette kan si en hel del om en person og dens hverdagsvaner.

8. Hvem er din beste venn, og hvorfor? Det er alltid spennende å høre hva slags omgangskrets daten har, og hva de setter pris på hos andre mennesker.

9. Hva er viktigst i ditt liv? Hvorfor la det gå masse tid før du kommer til kjernen av hvilken personlighet din date har? Spør på en avslappet måte slik at daten ikke kjenner seg presset inn i et hjørne.

10. Hva får deg til å le? Å kunne le sammen er en av de viktigste delene i et forhold. Latter og humor kan forhøye hverdagen og hjelpe dere gjennom vanskelig perioder.

Vinn en drømmedate

Nå som du er fulladet med samtaleemner så har du vel ikke gått glipp av at vi på Møteplassen har en konkurranse der du kan vinne en drømmedate på SPA? Følg oss på facebook for mer info.

 

Lykke til!