Tipsene som gir deg flere matcher

Skrevet i: 

Datingtips

Tipsene som gir deg flere matcher

Ønsker du også flere og bedre matcher når du dater på nett? Vi på Møteplassen har samlet våre aller beste tips om hvordan du skal gjøre det!

Ha flere bilder i profilen din. Gjerne fem, seks stykker – og velg dem med omsorg! Bildene bør ha høy oppløsning, og tenk på å ikke ha for gamle bilder. Velg gjerne bilder der du befinner  deg i forskjellige miljøer, og der du faktisk gjør noe som sier noe om deg (nei, ingen toalett-selfies). Unngå også gruppebilder, det er meningen at andre single skal tiltrekkes av deg og ikke av vennene dine.

Ta Møteplassens matchingtest. Vår unike matchingtest hjelper deg med å raskt finne personer som har lignende egenskaper som deg. Når du har tatt testen får du konkrete forslag til single som passer akkurat deg – smart, ikke sant? Vi har mange eksempler på par som har møtt hverandre gjennom matchingstesten.

Vær tydelig med hva du søker. Hvis du leter etter et seriøst forhold, vær tydelig med det i profilen din og i samtalene dine.

Lag en interessant presentasjonstekst. Sørg for at profilen din er interessant og spennende nok til å vekke interesse. Her har du en flott mulighet til å vise frem personligheten din, og gi andre single en grunn til å sveipe til høyre.

Be happy! Unngå å være negativ eller kritisk i profilen din, eller i samtalene dine.

Vær aktiv! Logg  ofte inn på Møteplassen, og vær aktiv i datingen din. Jo mer aktiv du er, desto flere sjanser har du for å få gode matcher.

Ta initiativ. Nøkkelen til å få svar på meldinger er å begynne med noe mer originalt enn «Hei, hvordan går det?». Forskning har vist at fraser som «du nevnte» eller «jeg la merke til» – som viser at du virkelig har sjekket ut noens profil – resulterer i høyere svarfrekvens. Bruk den potensielle datens bilde eller presentasjon for å enkelt og greit starte en samtale.