Gå på date etter et langt forhold – de beste tipsene

Skrevet i: 

Kjærlighet & Samliv

Gå på date etter et langt forhold – de beste tipsene

Ny på singelmarkedet? Ta det med ro, du er ikke alene om å akkurat ha blitt singel (og forvirret). Det kan føles vanskelig og overveldende å begynne å date igjen etter å ha avsluttet et langt forhold.

Vi forstår at du kan føle deg usikker og nervøs. Kanskje husker du ikke engang hva man gjør på en date? Og kanskje har du vært i et såpass langt forhold at du aldri har prøvd nettdating før? OK. Nå gjelder det å ta det rolig og bare begynne å prøve. ❤️

Vi på Møteplassen er her for deg hele tiden og veileder deg fremover. Vi har nesten 20 års erfaring av dating, og vet hva som fungerer når du søker etter en ny og seriøs relasjon.

Noen tips for å komme i gang:

  • Sørg for å være ferdig med ditt forrige forhold. Ta ansvar for følelsene rundt ditt avsluttede forhold. Først når du føler deg sterk, kan du ta med deg det beste inn i neste forhold.
  • Bli medlem på Møteplassen. Her samles alle single som leter etter noe langvarig. Bruk tid på presentasjonen og avslutt med å be en venn om å sjekke teksten og bildene dine for å se at profilen gir et rettferdig bilde av deg.
  • Ta det med ro. Når du akkurat har lagt et forhold bak deg, kan det være smart å ikke kaste seg inn i et nytt forhold med én gang. Gi deg selv sjansen til å føle på og tenke etter hva du vil. Selv om du vil treffe en ny partner, trenger det ikke å være akkurat i dag, og treffer du den rette kan han eller hun sannsynligvis tenke seg å vente til du er klar.
  • Tenk over hva du leter etter. Prøv å alltid ha et åpent sinn når du dater, men vurder likevel kvaliteter du leter etter i en ny partner. Skal han/hun være sporty eller en rolig hjemmesitter? Bruk dine erfaringer fra ditt forrige forhold!
  • Ikke glem å ha det gøy! Sist, men ikke minst – prøv å slappe av og se på dating som noe morsomt. For hva er egentlig det verste som kan skje? Ikke ta daten på blodig alvor, men se det som en periode der du får muligheten til å bli kjent med et nytt menneske og samtidig prøve noe nytt.

Lykke til med å tro på kjærligheten igjen! ❤️

Seriøs, trygg og enkel dating. 140 000 har funnet partneren sin på Møteplassen.

Seriøs, trygg og enkel dating. 140 000 har funnet partneren sin på Møteplassen.