Sjekkliste: Slik vet du om han er interessert

Skrevet i: 

Kjærlighet & Samliv

Sjekkliste: Slik vet du om han er interessert

Okei. Dette har skjedd. Du og din hyggelige høyresveip har skrevet til hverandre en stund, og kanskje vært på noen dater. Men hvordan vet man at han virkelig er interessert? Han kanskje dater massevis av jenter, og du er bare en i mengden? Vi på Møteplassen har samlet noen veldig tydelige tegn på at han er interessert på ekte. Begynn å sjekke hvor mange av disse tegnene som passer for fyren du dater. Er det tommelen opp for mer enn fem kan dette bli skikkelig bra…

1. Han kan ikke slutte å smile. En mann som er litt nervøst forelsket i deg vil sannsynligvis ha vanskelig for å slutte å smile til deg. Hvis han også ler høyt av de tamme vitsene dine, kan du være enda sikrere.

2. Han kan ikke slippe deg med blikket. En forelsket mann har et blikk som følger deg hvor enn du går. Så lenge du er der, er det ingenting annet som fanger oppmerksomheten hans.

3. Kompisene hans vet hvem du er… Selv om du ikke engang har møtt dem! Hvis han er interessert i deg, vil han snakke om deg, så enkelt er det. Du vet selv hvordan det er når du liker noen – det tar ikke lang tid før du har fortalt alt om det til vennene dine. Når du først møter vennene hans har de sannsynligvis allerede ganske god oversikt på hvem du er.

4. Han legger merke til detaljer, og husker hva du liker. Hvis du begynner å merke at han plukker opp mange små ting om deg og hva du liker er det ofte et tydelig tegn på at han er interessert.

5. Han vil se bra ut for deg… Legger du kanskje merke til at han strammer opp seg selv for å vise seg fra sin beste side? Eller at han retter på klærne, stryker hånden gjennom håret…? Japp, that´s a sign!

6. Han er litt klønete og nervøs. Hvis noen ønsker at du skal like dem, kan de bli nervøse, og gjøre litt rare ting. Dette skyldes sannsynligvis at han er opptatt av å gjøre et godt inntrykk på deg. Du er viktig for ham!

7. Han berører deg når dere snakker. Dette er ofte et tydelig tegn på at han er interessert…

8. Han nøler ikke med å snakke om dypere emner. Opplever du at han virkelig ønsker å lære deg bedre å kjenne og stiller personlige spørsmål? Med andre ord, anstrenger han seg for å finne ut mer om deg? Hvis ja, så bra!

9. Han tar kontakt. Ofte!

10. Han tar vare på deg. Gir deg jakken sin hvis du fryser, eller lager mat til deg etter en lang arbeidsdag.