Syv tegn på at du er klar til å elske igjen

Skrevet i: 

Kjærlighet & Samliv

Syv tegn på at du er klar til å elske igjen

Hvordan føles det egentlig når du vet at du er klar til å elske igjen?

Det er ofte tøft å komme seg etter et brudd. Det kan tappe deg for krefter på flere plan. Men du må gjennom det for deretter å kunne komme tilbake – sterkere enn noensinne. En dag vil du kunne åpne hjertet ditt igjen for en ny. Men hvordan vet man når man er klar?

Vi har samlet noen tegn på at du er klar for å begynne og date seriøst, og starte reisen mot å finne noen å dele livet med:

1. Du tenker ikke på eksen din HELE tiden. Du lengter ikke tilbake, og du lurer ikke på hvordan livet deres kunne blitt.

2. Du synes det er helt greit å være alene en stund… Du leter ikke konstant etter noen som kan fylle tomrommet etter eksen.

3. Du synes det føles bra å treffe nye mennesker, og ser positivt på alle uendelige muligheter som du har i livet ditt.

4. Du ser fortiden din i et klart lys, og innser at det nok var et smart valg at du og eksen gikk hver deres vei.

5. Du har lært noe fra det forrige forholdet ditt som du tar med deg inn i ditt nye liv.

6. Du føler deg følelsesmessig tilgjengelig, fylt av håp og er villig til å gi nye mennesker en sjanse!

7. Du har jobbet aktivt med selvfølelsen din for å kunne bli den beste versjonen av deg selv. Du føler deg ydmyk overfor det som livet nå har å tilby deg.

Kan du svare ja på de fleste punktene over? Gratulerer! Da er det bare å bli medlem på Møteplassen og laste ned appen vår. Gå straks inn og se etter single i nærheten av deg. Dette kommer til å bli kult, nå setter vi i gang! ❤