5 tegn på at den du dater ikke er ute etter noe langsiktig

Skrevet i: 

Nettdating

5 tegn på at den du dater ikke er ute etter noe langsiktig

Her er 5 faresignaler på at den du dater IKKE er interessert i et langsiktig forhold:

På Møteplassen leter 8 av 10 noen å dele livet med. Om du tilhører majoriteten og vil slippe å kaste bort din tid på useriøse personer så har vi satt sammen en liste over faresignaler…

1. Han eller hun planlegger aldri noe med deg som ligger langt frem i tid. Hvorfor? Antakelig fordi personen ikke har noen planer om å ta forholdet videre.

2. Den du dater stiller deg ingen spørsmål. Om han eller hun ikke lurer på hvordan du har det, hva du har gjort eller hvem du har møtt, vil han eller hun dessverre ikke lære å kjenne deg som person. Glem ikke at du er verd noen som vil vite hvordan din dag har vært ned til minste detalj. Nøy deg ikke med noe annet.

3. Du får ikke møte den andres familie eller venner. Dere har kanskje vært sammen et halvt år, men du har fortsatt ikke sett snurten av en invitasjon til å møte verken familie eller venner. Kast ikke bort din tid. Du fortjener noen som er stolt over deg, og som vil vise deg frem for hele verden.

4. Dere er bare fysiske med hverandre. Hver gang dere ses så er det bare en ting som den du dater er interessert i – og det er ikke dine følelser. Dette er et soleklart tegn på at han eller hun overhodet ikke er interessert i å ha noen å dele sin hverdag med.

5. Du er ikke prioritert. Den du dater sier at dere kanskje kan ses til helgen OM han eller hun ikke må jobbe overtid, eller OM han eller hun ikke skal treffe sin kompisgjeng… Dere kan jo holde det åpent, og det er alltid på den andres vilkår som dere skal møtes eller ikke. Om du føler deg som en innbytter så er det på tide å lete videre.