Gullkantet singelliv med Møteplassen

Skrevet i: 

Nettdating

Gullkantet singelliv med Møteplassen

Ifølge en fersk undersøkelse fra Møteplassen er høsten den tiden da singellivet frister minst. Over 50 prosent synes at singellivet er best om sommeren. Men ikke vær nedfor – nå forgyller vi høsten med en herlig gullhelg.

Medlemmene ble nylig spurt om hvilken årstid det er best å være singel i. 52 prosent mente sommeren, 18 prosent vinteren, 19 prosent våren og bare 10 prosent svarte høsten.

-Ikke et helt uventet resultat. Om sommeren møter vi nye mennesker på en naturlig måte og det er en utadvendt årstid. Om høsten går mange tilbake til hverdagen og lengter etter noen å krølle seg sammen med i sofaen, sier Emma Bengtsson, markedsansvarlig på Møteplassen.

Derfor sørger Møteplassen for en pangstart på høsten med en Gullhelg 18-20 september. Da blir alle single tilbudt gratis dating hele helgen. Forhåpentligvis kan det sette en ekstra gullkant på høsten. Nye flørter, møter og kanskje sitt livs kjærlighet.

– Vi prøvde ut dette i vår med stor suksess. Nå kjører vi i gang igjen og tror på en høst fylt med kjærlighet, avslutter Emma.