Profilbilde viktig på datingsider

Skrevet i: 

Nettdating

Profilbilde viktig på datingsider

På Møteplassen kan alle medlemmer lage sin egen personlige profil, der de kan fortelle om seg selv og legge ut bilder. Det er på profilsiden andre single danner seg et førsteinntrykk av deg. Du bør derfor bruke litt ekstra tid på å gjøre den bra. Ifølge Møteplassens singelundersøkelse er det spesielt viktig å legge ut et bra profilbilde.

Vi spurte de single på Møteplassen hvordan de tenker når de velger sitt profilbilde. Mer enn halvparten av de single svarte at de er nøye med å velge et pent nærbilde av seg selv som profilbilde. 22% sier at de heller velger et bilde som viser deres personlighet, mens 19% av de single velger å ikke legge ut bilde i det hele tatt.

De single svarte også på om de kan tenke seg å treffe en date fra nettet som ikke har noe profilbilde. Hele 75% svarte nei, de vil helst se hvordan personen ser ut før de møtes. En fjerdedel av de single sier imidlertid at utseendet ikke spiller noen rolle hvis alt føles riktig. Kvinnene var noe mer skeptiske til å gå på “blind date” enn mennene.

Hvis du vil treffe noen på et datingnettsted, er altså sjansens større hvis du legger ut et bra bilde av deg selv. Les hele resultatet fra Møteplassens undersøkelse.