5 tips for et lykkeligere singelliv

Skrevet i: 

Singel i Norge

5 tips for et lykkeligere singelliv

Føler du deg deprimert som singel nå i disse juletider? Du er ikke alene. Heldigvis har vi de beste tipsene på hvordan du får et lykkeligere singelliv og hvordan du kan gjøre det beste ut av situasjonen før det endelig blir DIN tur…

Ufrivillig ensomhet er ikke spesielt morsomt, og det er lett å begynne å tenke negativt. Men hvorfor ikke gjøre det BESTE ut av situasjonen mens du «venter» på lykkeligere tider i kjærlighetslivet ditt?

Du taper INGENTING på å prøve å gjøre det beste ut av en situasjon…

5 tips for et lykkeligere singelliv:

1. Bare LEV livet! Hva tjener du på bare å sitte inne og la tiden gå, mens livet går videre der ute? Finn på morsomme ting, grip dagen og gjør ting som både beriker deg og gjør deg lykkelig. Det å leve et meningsfullt og aktivt liv går ofte hånd i hånd.

2. Slutt å begrense deg selv. Fikk ikke den single vennen din fri for å dra på drømmereisen? Blås i det – dra alene! Gjør det DU vil i livet, og ignorer alle dumme tanker om at du ikke kan på grunn av «ditt eller datt» fordi du er singel. Som en bonus kan det være godt å vite at selvstendighet svært ofte oppfattes som attraktivt blant single. Det er ikke så sexy å søke sympati med «stakkars meg»-tanker…

3. Ta vare på andre relasjoner. Du har ikke noen kjæreste akkurat nå. Trist. MEN du er sannsynligvis ikke helt uten familie og venner bare fordi du ikke har en kjæreste. Inviter venner hjem til deg, gå ut og dans, gå på kino sammen, ta en kaffe med en hyggelig kollega! Igjen: NYT og ta vare på det du allerede har i livet selv om det ikke er kjærlighet og romantikk. Styrk familieforholdene og bygg nye vennskapsforhold hvis du savner venner eller trenger noe nytt i livet. Skap meningsfulle og gode sosiale relasjoner – disse er like viktig som kjærligheten – men på helt andre vilkår.

4. Vær aktiv på nettdating, men ikke ta alt så alvorlig. Din fremtidige kjærlighet vil sannsynligvis ikke bare banke på døren hjemme hos deg. Du må selv være aktiv. Oppdater profilen din med nytt profilbilde, ta kontakt med nye mennesker og frisk opp profilteksten din. Men glem for all del ikke å ha det gøy! Ble daten en fiasko? Ja, ja – sannsynligvis lærte du noe nytt. Eller kanskje dere kan bli gode venner? Ikke glem å ha det gøy underveis.

5. Lykkelig som singel – og for alltid. Ta sjansen på å utvikle en selvsikker følelse som ikke har noe å gjøre med hva en eventuell partner synes om deg. Når du føler deg fornøyd med livet før du treffer noen du kan være i et forhold med, minsker risikoen for at du stiller urimelige krav og har forventninger til at partneren din skal ta hånd om alle dine behov.

Lykke til!