Derfor treffer du ikke rett – 3 vanlige feil

Skrevet i: 

Singel i Norge

Derfor treffer du ikke rett – 3 vanlige feil

For det første. Du er ikke alene om å synes at det er vanskelig å treffe rett. Men kanskje går du bare i noen vanlige feller? Les om noen vanlige feil som mange av oss gjør, og prøv å tenke etter – kanskje er det noe du kan endre i datingatferden din?

3 vanlige feil som single gjør:

  • Du spiller «hard to get”… Mange er for stolte til å våge å ta det første skrittet, og sitter og venter på at andre skal Like, eller sende dem en melding først. Så dumt! Prøv heller å våge å ta det første skrittet. Alle blir innerst inne i godt humør for litt oppmerksomhet – det lover vi! Hvis du hele tiden prøver å spille kostbar er det stor sjanse for at daten din gir opp og begynner å lete videre. Ta mer initiativ og vis hva du føler! Hadde dere en koselig date? Send en melding rett etterpå og fortell hva du føler. Du må tørre mer!
  • Du har for urealistiske forhåpninger. Å kjenne lyst ved første øyekast er ganske vanlig, men å kjenne kjærlighet med det samme er mer sjeldent. Veldig få av oss føler ekte kjærlighet på første date. Det tar tid å bli kjent med et menneske, og man må ofte jobbe litt for å vekke kjærlighetsfølelsene. Vårt tips er å date mer, og gjerne single som ikke er din «type».
  • Du har dårlig selvtillit. Mange single er bekymret for at de ikke duger som de er. Ofte fører det til at de blir selvopptatte og glemmer å fokusere på sin date. Blås i småting som valker eller kviser. Det er ikke sånt som er viktig når man leter etter EKTE kjærlighet. Vær deg selv – du har alt å vinne!

Lykke til – trenger du hjelp så finnes alltid vi på Møteplassen her for deg! ❤️❤️❤️