En frisk start på alle måter

Skrevet i: 

Singel i Norge

En frisk start på alle måter

Høsten er en fin mulighet for en frisk start. Mot nye mål og innsikter. Vi vet at hvis du trives med deg selv på alle måter, er det lettere å bli elsket av en annen.

Alt handler om balanse. Du må trene, spise sunt og jobbe med selvtilliten for å ha det bra. Får du disse bitene på plass øker også sjansene dine til å finne kjærligheten… Vi lover!

Det første steget i jakten på en ny partner starter med å være snill mot deg selv. Hvordan har du det?

Tar du vare på deg selv slik du burde? Å være i balanse med seg selv er utrolig viktig for å maksimere sjansene til å finne noen for et langt og lykkelig forhold.

5 ting som får deg i balanse:

1. Regelmessig trening: Gjør at du sover bedre, kan håndtere stress, blir piggere og får bedre helse.

2. God selvtillit: For å kunne være lykkelig i et forhold må du først være fornøyd med deg selv. Vern om tiden som singel – det er nå du har tid til å finne deg selv før du treffer en annen. Å styrke og jobbe med selvtilliten vil hjelpe deg hver dag – resten av livet.

3. Ærlig og aktiv dating: Akkurat som med alt annet du ønsker å oppnå i livet, gjelder det å være aktiv når du dater på nett. Jobb kontinuerlig med å oppdatere profilen din, og ta kontakt med nye single. Vær ærlig og oppriktig med deg selv og dem du dater.

4. Tydelige mål: Gjennom tydelige mål øker sjansene til å komme dit du vil. Tenk positivt, og innse at noen ganger lar kjærligheten vente på seg. Du kommer til å forstå at reisen mot målet var verdifullt til slutt.

5. Sunn mat: Det du spiser påvirker energinivået og din generelle balanse mer enn du tror. God og sunn mat er en av de viktigste nøklene til et liv i balanse.

Lov å arbeide med punkene over. Du er SÅ verdt det! #ikkeingel2017