Nyt singellivet

Skrevet i: 

Singel i Norge

Nyt singellivet

Føles singellivet håpløst nå som høsten nærmer deg? Kan du bare se bekymringsløse romantiske kjærestepar som flyr forbi på rosa små skyer? Stopp! Møteplassen minner deg på alle de flotte fordelene ved å være singel:

1. Det er gøy å date! Det er fritt fram å flørte når det skulle passe. Single treffer ofte flere nye mennesker, noe som er fantastisk!

2. Valgfri dresskode. Ingen vet hva du har på deg når du er hjemme. Kosebukser med store hull? Parykk? Regntøy? Kjør på!

3. Realiser drømmene dine! Fortsett med samme kurs som før, eller kanskje det er på tide å gjennomføre den mye omtalte jorden-rundt-seilturen? Frihet er ordet!

4. Skjønnhet! Mange mener at single ser bedre ut enn de som lever i parforhold. Slipp deg løs – du er hot!

5. Ro og orden. Det er ingen som flytter på tingene dine. Du vet alltid hvor tingene ligger. Orker du ikke å rydde, er det forresten ingen som bryr seg om det heller. Du er sjefen!

6. Helsen først! Mest sannsynlig er du som singel mer helsebevisst enn parene som koser seg med potetgull i sofaen.

7. You got the power. Du eier fjernkontrollen. Du kan bytte tapet på veggene hver uke om du vil. Nyt det!

8. Lykkelig som singel – og for alltid. Ta sjansen på å utvikle en selvsikkerhet som ikke har noe å gjøre med hva en eventuell partner synes om deg. Når du kjenner deg fornøyd med livet før du treffer noen du kan være i et forhold med, minsker risikoen for at du stiller urimelige krav og forventninger til at partneren din skal ta hånd om alle dine behov. Du vet at du kan være lykkelig både som singel og i et forhold, noe som gjør deg mer avslappet – og både livet og den fremtidige relasjonen blir lettere.

9. Ta vare på vennene dine! Nå har du all tid i verden til å ta vare på dine fantastiske venner, finne nye og bygge relasjoner som varer livet ut.

10. Sannsynligvis venter din store kjærlighet på deg. Nyt reisen, og lukt på alle de herlige blomstene på veien.