Nyttår – dette kan du gjøre

Skrevet i: 

Singel i Norge

Nyttår – dette kan du gjøre

Skyhøye forventninger, alkohol og håp om det perfekte kysset når klokka slår tolv… Nyttårsaften blir sjelden som man hadde tenkt seg.

Mange single gruer seg til nyttårsaften. No more, sier vi bare! Følg våre tips så kommer klumpen i magen til å forsvinne.

Nyttårstips for single:

Den eneste single på festen? Gå likevel, så kommer du til å oppdage at single ofte har det mye morsommere enn de kjedelige parene… Spør den som holder nyttårsfesten om det er greit å ta med en venn eller en date.

Singelfest! Det arrangeres ofte en del singeltreff rundt nyttår. Et alternativ er å organisere en selv. Lag en spleisefest og inviter alle single du kjenner.

Dropp alt sammen. Nyttår er bare én av 365 dager i året. Hvorfor ikke reise bort? Eller ta på deg kosebuksene og kose deg med masse snacks og filmer. Siden du er singel er det DU som bestemmer. Hvis du blir selskapssyk er det bare å logge på Møteplassen – her kan du enkelt kontakte andre single.

DET VIKTIGSTE: Gjør noe du vet at DU liker på nyttårsaften, og for all del – senk forventningene! Fokuser på å nyte alt det fine som allerede finnes i livet ditt, og husk at du alltid kan skape mer av det du savner i 2019.