Småtingene som gjør deg lykkelig NÅ

Skrevet i: 

Singel i Norge

Småtingene som gjør deg lykkelig NÅ

Visse dager er dårligere enn andre – singellivet føles urettferdig, er depressivt og du tror du kommer til å dø alene.. Da er det på tide med en quickfix! Vi gir deg 10 småting som gjør deg lykkelig med en gang.

Ting som får våre endorfiner å ruse i kroppen:

1. Se en lykkelig filmslutt. Å se Patrick Swayze løfte sin «Baby» til finalemusikken «Time of my life» i filmen «Dirty Dancing» kan være en skikkelig lykkepille. Filmer med mye følelser frigjør hormonet oxytocin som får oss til å føle oss lykkelige.

2. Vær snill, og hjelp andre. Ingenting slår følelsen av å hjelpe noen som virkelig trenger det. Hjelp den eldre damen over veien, eller gi naboene et ekstra stort smil. Det du gir får du tilbake.

3. Kos med et dyr. Finn det første og beste søte dyret, og kos med det. Dyr dømmer ingen, og noe så enkelt som å klø en hund på magen kan frigjøre herlige glade hormoner.

4. Avtal en date med en nær venn. Å omgås med nære venner kan gi samme lykkeeffekt som det å være med en livspartner.

5. Gi komplimenter når du dater på nettet. Men vær nøye med å være ærlig, oppriktig og personlig. Unngå komplimenter som er alt for overfladiske, og som går på utseendet. Forhåpentligvis gjør du noen andre glad, og dette kommer i sin tur tilbake..

6. Hør på din favorittmusikk. Når din favorittlåt kommer på radioen – høy volumet! Syng høyt i dusjen og i bilen.

7. Ta ferie en helt vanlig onsdag. Man må ikke spare all ferie til sommeren eller til en langreise. I stedet kan det være mer givende å ta ut en dag midt i uken. Samle krefter, og gjør slikt som gjør at du føler deg bra.

8. Gå en tur. Gammelt nytt, vi vet det, men det er jo fordi det fungerer. Når man rører på seg setter blodsirkulasjonen i kroppen igang som videre fører til at vi får mer energi. Du trenger ikke være ute en time – ti minutter kan rekke. Frisk og sval luft kan også gjøre at man pigner til.

9. Le til gamle minner. Let frem et lite bilde fra en bedre tid – kanskje den der morsomme langreisen som du var på med bestevennen. Reis tilbake og kjenn den der gode følelsen i magen.

10. Påminn deg om alle gode ting med å være singel. Toaletten er alltid ledig. Fjernkontrollen er bare din OG du har mest sannsynlig din store kjærlighet foran deg i livet! ❤