Tora Berger overlegent mest populær blant de single

Skrevet i: 

Singel i Norge

Tora Berger overlegent mest populær blant de single

For noen uker siden ble ski-VM i Val di Fiemme avsluttet, og som vanlig ble det en medaljefest for det norske skilandslaget. Med 19 medaljer totalt, derav åtte gullmedaljer, ble Norge overlegent beste nasjon i hele ski-VM.

Det var mange av langrennsutøverne som presterte godt og fikk med seg flere gullmedaljer. Som vanlig taklet skikjempene Petter Northug og Marit Bjørgen presset, og hentet hjem flere medaljer til Norge. Men det var ikke bare langrennslandslaget som tok medaljer. Den store medaljefangsten sto skiskytter Tora Berger for, da hun vant fire gullmedaljer og to sølvmedaljer i de ulike grenene. Hennes prestasjoner under ski-VM gjorde henne ikke bare til ski-VMs store stjerne, men også til de singles favoritt.

Datingnettstedet Møteplassen har spurt sine medlemmer hva de synes om løpernes prestasjoner i ski-VM, og denne gangen måtte både Petter Northug og Marit Bjørgen se seg slått. Skiskytteren Tora Berger var overlegent mest populær blant både kvinner og menn. Noe som kanskje ikke var så overraskende, etter den historiske innsatsen hennes i ski-VM.