Vestlandsk – Norges mest sexy dialekt

Skrevet i: 

Singel i Norge

Vestlandsk – Norges mest sexy dialekt

Dialekter – Norges single har sagt sitt. Sats på sjarm og roser. Legg så til litt vestlandskdialekt og du er på god vei. Det er nemlig Norges mest sexy dialekt i følge en fersk undersøkelse på datingsiden Møteplassen.

Men det var virkelig ingen soleklar vinner da det nesten ble uavgjort i kampen mellom følgende norske dialekter; østlandsk, trøndersk, vestlandsk og nordnorsk.

-Med nød og neppe tok den vestlandske dialekten hjem seieren. Vestlandsk er en glad og herlig myk dialekt. Jeg er ikke overrasket over at de single trigges av den, sier Emma Edespong, markedsansvarlig på Møteplassen i Norden.

Møteplassen er en av nordens største datingsider med mer enn 140 000 aktive medlemmer i Norge og Sverige. Spørsmålet «Hvilken dialekt er mest sexy?» ble nylig stilt til medlemmene og ble besvart av 3202 norske single.

Dialekter - resultatet

Resultatet ble som følgende:
1. Vestlandsk (27%)
2. Nordnorsk (26%)
3. Østlandsk (25%)
4. Trøndersk (22%)

-Om man bare ser på hvordan singlegutta har stemt så havner vestlandsk øverst med 29 prosent, singeljentene har nordnorsk og trøndersk øverst på sin liste med 26 prosent, sier Emma Edespong.

Oppsummert så kan man kanskje si at dialekten ikke er avgjørende når de norske single måler sexyhet:

-Ingen av dialektene ser ut til å være noen direkte taper. Kanskje er det istedet vakre øyne og sjarm som først og fremst er avgjørende for graden av sexyhet, avslutter Emma Edespong.