Bilder fra Singeluken i Portugal

Skrevet i: 

Singelevent

Bilder fra Singeluken i Portugal

Singeluken Portugal er slutt for denne gang, og nå er de single hjemme i Norge igjen. Det har vært en fantastisk reise, med mange herlige opplevelser og nye bekjentskaper.

Været i Portugal var flott hele uken. Danseleksjonene på treplattingen var svært populære, og det var høy deltakelse på de andre aktivitetene. I løpet av uken har de single blant annet fått prøve seg på yoga, piloxing, cross-fit, stavgang og løping.

Mellom treningsøktene kunne de single nyte solen og ligge på stranden eller ved bassenget på hotellet, eller ta en spasertur i strandkanten. Kveldene var fylt med aktiviteter, med musikkquiz, speed-dating og dans med Carin da Silva og Tobias Karlsson. Onsdag kveld var det felles middag på restaurant Panoramico, der de single kunne nyte gode fiskeretter og en fantastisk utsikt over havet.

Den planlagte turen til fjellpasset på torsdag ble dessverre innstilt, og i stedet ble det en gå-/løpetur til fergen som går til Spania. En del av de single fortsatte å mosjonere på den spanske siden, mens andre valgte å sette seg ned på en utekafé og slappe av med nypresset juice.

Torsdag kveld var det dans på hotellet igjen, og de single viste at alle danseøvelsene gjennom uken hadde gitt resultater. Neste morgen var det tid for siste løpeøkt langs stranden, som var like fantastisk hver morgen. Noen av de single hadde mer krefter igjen, kjørte en styrke-/smidighetsøkt på plattingen før en velfortjent frokost. Senere kom de tilbake til plattingen for en ny, svett danseøkt.

Senere på dagen fikk de single konkurrere i Gjett tiden. Konkurransen gikk ut på at alle deltakerne skulle gjette hvor lang tid det ville ta dem å tilbakelegge en bane på drøyt 5000 m, og deretter prøve å treffe den tiden de hadde gjettet. Deltakerne kunne selv velge om de ville løpe, gå stavgang eller krype.

Fredag kveld var det tid for Siste kveld med gjengen, en felles middag på en koselig restaurant i nærheten av hotellet. Etter middagen gikk de single videre til nattklubben NOX og danset hele natten. Nedenfor kan du se bilder fra Singeluken 2011.

Møteplassen ønsker å takke Springtime Travel og alle deltakere for en fantastisk reise!