«Vi elsker hverandre veldig høyt!»

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

«Vi elsker hverandre veldig høyt!»

For foreleseren og inspiratoren Louise Hafdell var Møteplassen et utmerket alternativ til puben. Hun levde som alenemor med to små barn, og lengtet etter en seriøs og kjærlig mann. Da hun fikk kontakt med Niklas varte det ikke lenge før hun tenkte «Dette er mannen jeg vil tilbringe resten av mitt liv sammen med».

– Min første kontakt med Møteplassen hadde jeg sommeren 2005. Jeg opplevde det som utelukkende positivt. Men det var da jeg utvidet søkene mine fra menn på 30-40 år til menn på 30-41 år at HAN dukket opp… Den flotte mannen med slitte jeans, en gråblå Adidas-trøye og glitrende, brune øyne. Jeg skrev noe, og Niklas skrev tilbake, forteller Louise.

Den første daten ble en rask lunsj sammen på byen.
– Jeg var kjempenervøs på den første daten. Jeg hadde pyntet meg, men jeg hadde for mye klær på meg så jeg ble varm. Det var veldig mye folk i restauranten. Jeg opplevde Louise som energisk, og jeg fikk en klem, noe jeg ikke var forberedt på. Jeg ble betatt med en eneste gang. Jeg syntes at Louise virket ekte og genuin, og det inntrykket jeg hadde fått på Møteplassen stemte med virkeligheten. Vi utvekslet e-postadresser og telefonnumre, og vi fikk stadig tettere kontakt. Jeg fortalte broren min at jeg hadde møtt en jeg likte. Det var utrolig spennende å være nyforelsket, forteller Niklas.

Etter den første daten ringte Niklas til Louise hver dag kl. 21.
– Uansett hvor han befant seg! Nicke reiste mye de ukene han ikke hadde barna sine. Det varte tre uker før vi så hverandre igjen. Da vi så hverandre gnistret det gjennom luften. Vi gikk en liten tur før vi gikk på restauranten Rött og spiste et praktfullt måltid. Nicke har fortsatt kvitteringen. Jeg husker at jeg tenkte «Jeg vil tilbringe resten av livet mitt med denne mannen», forteller Louise.

Bodde hver for seg i fem år
De første fem årene av forholdet bodde Louise og Niklas hver for seg. Idag er de gift og har et familieliv sammen.
– Vi er fortsatt forelsket, og prioriterer tid med hverandre. Vi savner hverandre når vi ikke er sammen. Vi elsker å sovne og våkne sammen hver dag, sier de, og Niklas fortsetter:
– Vi elsker hverandre høyt. Vi har et familieliv med alt det innebærer, og to hunder. Vi har drømmer og fantasier om fremtiden, vi går ikke i samme spor hele tiden.

– Hva setter dere mest pris på hos hverandre? Hva er det som gjør at dere fungerer godt sammen?

Louise: Jeg setter pris på Niklas’ varme, sterke utstråling. Han har en selvfølgelig pondus som er utrolig attraktiv. Handlekraften hans. Ingenting er vanskelig, han bare gjør det. Uansett hva livet har bydd på av overraskelser, sier han «Hvordan kan jeg støtte deg?». Det er en sterk tiltrekning mellom oss, som ikke er vanskelig å se for noen. Det er som en slags elektrisk ladning, en lidenskap.
Niklas: Jeg har alltid syntes at Louise er så vakker. Hun er veldig kjærlig, spontan og glad.

Hvilke tips har dere til andre single som dater på nettet?
Louise: Vær tydelig med hva du vil ha og hva du forventer. Jeg skrev en «punktliste» med hva jeg så etter hos en potensiell partner, det var så bra! De jeg valgte å møte var seriøse og hyggelige alle sammen.
Niklas: Man trenger å skille seg ut fra mengden. Vær ærlig, og si hva du vil. Dropp flosklene.

Vi på Møteplassen vil benytte anledningen til å ønske fine Louise og Niklas all lykke i fremtiden!

Louise ❤ Niklas
Alder: 44 (Louise) og 54 år (Niklas)
Yrker: Foreleser/inspirator (Louise) og forretningsutvikler (Niklas)
Tips til andre single: Tenk over hva du vil. Hva er viktig for deg? Hvem tror du at du vil møte? Formuler det for deg selv og så på Møteplassen.