Hedde og Mats møtte hverandre på Møteplassen for 10 år siden

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

Hedde og Mats møtte hverandre på Møteplassen for 10 år siden

Etter den første daten fikk Hedde en mail av Mats, som innledet med: ”Du er den merkeligste, sprøeste, rareste…”
– Da ble jeg sint og lukket mailen med en gang, sier Hedde.

Noen dager senere leste hun likevel videre:
– Mailen fortsatte på samme måte, men ble avsluttet med ”…og jeg vil aldri date noen andre igjen…”. Tenk om jeg ikke hadde valgt å åpne brevet igjen, sier Hedde, som møtte Mats på Møteplassen for 10 år siden.

I dag har de to barn sammen, og feirer ni års bryllupsdag. Kjærligheten mellom dem er sterk, og de mener at de har nøkkelen til et vellykket ekteskap.
– Vi snakker og snakker. Kommunikasjon er veldig viktig. Og vi er alltid ærlige. Fra første stund, i løpet av bare noen måneder, hadde vi snakket om alt. Vi hadde snakket om foreldrepermisjon, adopsjon hvis vi ikke kunne få barn, og det har aldri vært noen diskusjon om hvem som skal gå ut med søppelposen. Vi oppmuntrer hverandre med ord og sier høyt ”Så glad jeg ble for at du kom hjem nå!”, forteller Hedde.
Dessuten går de på date én gang i måneden.
– Det kan være lunsj på kafé, kino eller at vi finner på noe med barna. Annenhver måned har vi ansvaret for hva vi skal finne på.

Oppmuntret ham til å date andre
Hedde var 35 år da hun begynte å nettdate i 2005. Det viktigste kravet hennes var å velge et seriøst nettsted der medlemmene betalte for å være med.
– Jeg hadde vært i gang en stund før jeg traff Mats, som var helt ny. På den første daten drakk vi varm sjokolade, og jeg oppmuntret ham til å date flere, slik at han kunne forstå hvor bra jeg var, ler Hedde.

To barn sammen
Etter en og annen misforståelse ble de et par, og etter et år giftet de seg. I 2007 ble sønnen David født, og i 2008 kom datteren Lova.
– Nå feirer vi våre første ti år sammen. Vi har gått gjennom liv og død, og sammen er vi sterke. Takk Møteplassen!, avslutter Hedde.

HEDDE ♥ MATS

Yrker: Forvaltningssjef (Hedde) og selvstendig næringsdrivende i reklamebransjen (Mats).

Traff hverandre på Møteplassen: Mars 2005.

Tid før den første daten: 3 uker.

Barn: Felles barn David og Lova. Hunden Douglas.

Det beste med Møteplassen: At det er et seriøst betalingsnettsted. Behagelig å sitte hjemme i sofaen og smake på det med å gå inn i et forhold.

Tips til andre single: Snakke med hverandre og våge å gå utenfor komfortsonen. Våge å date noen som er det stikk motsatte av det du hadde tenkt deg. Be en kompis velge noen som du skal ta kontakt med.