Hun var drømmedama allerede etter første møte

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

Hun var drømmedama allerede etter første møte

Runar hadde vært enkemann i ett års tid, og hadde bare datet i et par måneder da han traff Britt-Elin. Følelsen de fikk for hverandre da de fikk kontakt var utrolig god for begge – nå er de forlovet og har planlagt bryllup i august 2016.

Runar og Britt-Elin hadde småpratet via Møteplassen i litt over en uke før Runar spurte Britt-Elin ut på en date. Han ble veldig glad da hun takket ja, og på vei til daten kjøpte han en bukett tulipaner og skrev et kort som han la ned i buketten – der han takket for en fantastisk kveld. Buketten la han i bilen for å kunne overraske henne senere.

Da Britt-Elin kom gående mot han kjente han at pulsen steg i spenning. En god klem gjorde at han ikke var så nervøs lenger. De spiste en god middag, og praten gikk lett. De hadde allerede funnet ut at de hadde mange felles interesser så tiden bare fløy avgårde. Etter at daten var over tilbød han seg å kjøre henne hjem – noe han fikk.

Vel fremme ved hennes hus hentet han tulipanene han hadde kjøpt tidligere, og hun ble glad og overrasket over dette. Han ble belønnet med en varm og god klem. På vei hjem sa han til seg selv; -Der har du drømmedama di.

Ett lass ved
Det kom frem under middagen at hun trengte ved, men de snakket ikke så mye om det da. Runar fikk tak i en kompis, og vips så hadde han fikset et hengerlass med ved som han ville overraske Britt-Elin med. Han tok bilde av veden, sendte det til henne og spurte når hun ville ha det levert. Britt-Elin ble veldig glad og overrasket, og allerede neste dag fikk Runar se sin Britt-Elin igjen. De var sammen til langt på ut på kvelden og tok avskjed med både kyss og klem.

Forlovelse og bryllup
Runars og Britt-Elins historie er virkelig en solskinnshistorie. –Vi har det så utrolig fint sammen, vi virkelig koser oss når vi er sammen, og alt er bare en fryd, sier de begge. De møttes i januar 2015, og forlovet seg i mai 2015. –I august 2016 blir det bryllup i Toscana, avslutter det lykkelige paret.

Britt-Elin ♥  Runar

Møttes på Møteplassen: Januar 2015, forlovet i mai 2015 i Toscana, Firenze og har planlagt bryllup 13. august 2016 i Toscana, Firenze.
Tid før den første daten: ca 1,5 uker
Hva falt du for hos den andre: Britt-Elin falt for Runars personlighet og ærlighet, og at han er snill, omtenksom og blid. Britt-Elins øyne var noe av det første Runar falt for, deretter hennes utstråling og væremåte.
Det beste med Møteplassen: Siden er seriøs og sikker, og den er veldig oversiktlig og greit å finne fram.
Tips til andre single: Gi aldri opp!