«Vi er veldig forelsket i hverandre»

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

«Vi er veldig forelsket i hverandre»

De visste det allerede etter den første daten. Olle på 63 og Tanja på 62 følte at de var som skapt for hverandre.
– Vi er veldig forelsket og tar det som en selvfølge at vi skal dele fremtiden sammen. Tusen takk, Møteplassen!, sier paret.

Både Olle og Tanja hadde prøvd forskjellige datingnettsteder uten noe særlig hell. Forhåpningene var derfor store da de valgte å bli medlem av Møteplassen, som de hadde hørt skulle være et seriøst nettsted.
– Jeg hadde nesten gitt opp da Tanja begynte å vise interesse for meg. Etter å ha skrevet med hverandre i omtrent en uke bestemte vi oss for å treffes over en kaffe. Det ble raskt klart at vi var som skapt for hverandre, sier Olle.

Nå har Olle og Tanja vært et par i nesten 15 måneder.
– Kjærligheten og vennskapet mellom oss blir bare sterkere for hver dag som går. Det er helt fantastisk og ingen av oss hadde tort å drømme om dette, sier de og forteller at begge to virkelig føler seg elsket for den de er.
– Jeg føler en stor tillit til Olle. Jeg verdsetter hans lekne og godhjertede sider, sier Tanja.
Fremtidsplanene handler blant annet om å reise (en tur til Paris er allerede bestilt), flytte sammen og få bli gamle sammen.

Olle ❤️ Tanja
Alder: Olle er 63 år og Tanja er 62 år.
Tips til single: Vær tålmodig og ikke ha det for travelt. Det finnes noen der ute som venter på akkurat deg. Møt så mange som det føles riktig å møte. Følg magefølelsen.
Beste med Møteplassen: At det er seriøst og at det er mange valgmuligheter.