Finn din måte å ta kontakt på

Ta steget i dag!

Start reisen her

Bli medlem uten kostnad

Trygg og seriøs dating

Date trygt og finn noen som også leter etter noe ekte.
Flere måter å få kontakt på

Flere måter å få kontakt på

Dyptgående matchingtest, sveip og mange andre flotte måter å få kontakt på.

Dating som fungerer

175 000 har allerede funnet sin partner hos oss.
Varför Mötesplatsen?

Hvorfor Møteplassen?

Vi på Møteplassen har en visjon. Vi synes alle fortjener kjærlighet. Ung og euforisk kjærlighet så vel som trygg og erfaren kjærlighet. Kjærlighet som får vokse fram, en dag av gangen. Vi er alle ulike, og hvordan vi finner kjærligheten er forskjellig. Målet er imidlertid alltid det samme — å finne noen som passer for nettopp deg.

På Møteplassen er det flere gøyale og enkle måter å møte andre herlige single på, og vi hjelper deg selvfølgelig på veien.

Date trygt og seriøst

På Møteplassen er det mange single som leter etter et seriøst forhold. Vår nordiske kundeservice er lett tilgjengelig, og vi gransker alle bilder og profiler manuelt.

Date trygt og seriøst

Flere måter å komme i kontakt på

Hos oss er det flere enkle og gøyale måter å komme i kontakt med single som passer deg - velg den måten som passer deg best. Ta vår dyptgående matchingtest som tar utgangspunkt i din personlighetsanalyse, eller opplev kriblingen som kommer når du sveiper. Heng med, og ikke glem å nyte ferden.

Vi kan dating

Vi har over 20 års erfaring med dating, og vi vet hva som fungerer når du leter etter noen å dele livet ditt med. Over 175 000 personer har allerede møtt sin partner hos oss. Vi er alltid lett tilgjengelig når du trenger vår veiledning.

Single på Møteplassen

Her er tusenvis av dating-sultne norske single som passer deg