5 datingtips etter skilsmissen

Skrevet i: 

Datingtips

5 datingtips etter skilsmissen

Det ER spennende og rart å date etter en skilsmisse – det kan mange skrive under på. Og om du er klar for å date igjen vet bare du. Om du føler deg klar så kan disse tipsene hjelpe deg på veien…

1. Forbered noen spørsmål. Urolig for en ubehagelig stillhet i løpet av daten? Da er det beste tipset å tenke ut noen tema og spørsmål å prate om i forkant. Det kommer til å hjelpe deg å føre samtalen videre fremover.

2. Hold deg rolig. Forbered deg mentalt før daten. Det er naturlig å være nervøs, men gjør noe før daten som får deg til å beholde roen. Ta et bad, hør på din favorittmusikk eller ring en venn som kan hjelpe til med å roe de verste nervene.

3. Skynd deg langsomt. Når du har gått gjennom en skilsmisse er det viktig å gi deg selv tid å tenke og kjenne etter hva du vil. Selv om du har bestemt deg for å møte en ny partner så må ikke det skje akkurat i dag. OG møter du noen som det føles helt rett med så kan han eller hun mest sannsynligvis tenke seg å vente til du føler deg klar.

4. Forbered svar på dette spørsmålet. Du kan nok regne med at din date kommer til å spørre hvorfor du og din eks brøt opp. Svaret på akkurat det spørsmålet kan være godt å ha tenkt gjennom på forhånd slik at det ikke blir ubehagelig når det spørsmålet kommer.

5. Ikke blodig alvor. Glem for guds skyld ikke at du skal ha det gøy, og tenk at alt er en erfaring man tar med seg videre. Kos deg, og se på det hele som en mulighet til å lære å kjenne et nytt menneske samtidig som man prøver noe nytt.