Big NO NO på daten

Skrevet i: 

Datingtips

Big NO NO på daten

Har du hatt mange koselige dater uten at det har blitt noe mer? Begynner du å gi opp håpet? Da skal du lese denne teksten.

Kanskje har du gjort noen av feiltakelsene nedenfor. Det finnes nemlig visse ting man ikke skal gjøre når man dater – her er 5 ting du bør unngå:

1. Å leke intervju. Å ta opp penn og papir, og notere favorittfarge, politisk standpunkt og om den du dater vil ha barn eller ikke er ikke særlig attraktivt.

2. Ikke ta opp gammelt uvennskap. Ikke fortell  din livshistorie og dine klager på gamle kjærester med en gang. Spar på detaljene om din tragiske barndom de første datene.

3. Ikke bli en stalker. Vær litt «cool» i begynnelsen. Å sende 28 meldinger etter den første daten, og sende blomster dagen etter kan oppleves som litt for bra. Det kan få motsatt effekt og skremme bort den du dater.

4. Ikke prøv å endre på den du dater. Om det finnes mange ting som du irriterer deg over hos den du dater, og om du tenker at det der kan jeg nok endre på – glem det! Finn heller noen som passer deg bedre fra starten.

5. Ikke vær ukomfortabel med deg selv. Uansett om du er i et forhold eller ikke så bør du alltid da vare på deg selv først. Når du trives i ditt eget selskap og har en bra selvfølelse kommer du til å tiltrekke deg andre.