5 grunner til å date noen som ikke er «din type»

Skrevet i: 

Datingtips

5 grunner til å date noen som ikke er «din type»

Tiltrekkes du alltid av samme type og nekter å se i en annen retning? Det er det ingen grunn til! Vi gir deg 5 grunner til å Like flere single på Møteplassen som ikke er «din type»:

1. Du utvider horisonten. Når du blir kjent med noen som er annerledes enn alle eksene dine, eller den sosiale omgangskretsen din, vil du utvide horisonten og kanskje få mange nye gode venner med på kjøpet. 👌🏽

2. Du vokser som person. Nye erfaringer er alltid bra. Å date noen du ikke trodde var «din type» vil føles fresht og utviklende!

3. Du kommer til å oppdage nye sider ved deg selv. Når du tør å trosse de gamle mønstrene dine og forlate «komfortsonen» din – ved å date en ny type med helt andre interesser enn deg selv – kan ting begynne å skje… Det fungerer kanskje ikke i det hele tatt, eller så vil du merke at det finnes en hel verden der ute som du har gått glipp av.

4. Du kommer til å overraske dem rundt deg. Gi familien og vennene dine noe å prate om 😉 Overrask dem med en ny date!

5. Du risikerer ikke å gå glipp av ditt livs kjærlighet. Dette er selvfølgelig den viktigste grunnen. Begynn å gi alle en ærlig sjanse! «Din type» er et slags idealbilde du har skapt i ditt eget hode, og det er nesten umulig å finne en partner som er akkurat slik i virkeligheten. Hvis du gir alle en sjanse kan det vise seg at du klikker helt vanvittig bra med en helt uventet person. OG det vil du vel IKKE gå glipp av? ❤️