5 sommerlige datingtips du IKKE må gå glipp av

Skrevet i: 

Datingtips

5 sommerlige datingtips du IKKE må gå glipp av

Sommeren er her, og nå lengter veldig mange etter noen å ha det koselig sammen med. Vi tipser om 5 morsomme ting å finne på – perfekt for sommerdaten!

1. Ta en tur ved sjøen

Det er ikke mye som er så beroligende og romantisk som vann. Velg en koselig plass ved havet, eller en innsjø. Ta med piknikkurv, og masse godsaker. Kanskje kan dere leie en kano? Eller kanskje dere er litt barnslige og fisker krabber sammen?

2. Lag mat, eller komponer drinker sammen

Mat har alltid vært noe vi mennesker kan samles om. Test en ny matrett (på grillen så klart!), eller handle inn noen morsomme ingredienser til drinker og prøv dere fram. Når vi kan være kreative i fellesskap blir vi ofte avslappet og har det hyggelig sammen.

3. Gå på konsert

Om sommeren er det mange lokale konserter utendørs, og mange av dem er til og med gratis. Garantert høy romantikkfaktor!

4. En spasertur...

En spasertur i solskinnet er en perfekt måte å bli kjent med hverandre på. Rusle gjennom byen eller ta en skogstur mens dere snakker om alt og ingenting. Eller hvorfor ikke en kveldstur når solen begynner å gå ned.

5. Besøk en fornøyelsespark!

Supermorsomt mål for utflukten uansett om du liker karuseller, eller foretrekker kjærlighetstunnelen – her er det noe for alle!

 

Nå setter vi i gang! La datingsommeren 2018 starte! ❤❤❤