Å treffe noen som har barn

Skrevet i: 

Singel i Norge

Å treffe noen som har barn

Har du truffet en herlig singel som har barn? Gratulerer! Det kan bli utrolig koselig! Her har du noen tips på veien…

1. Treff hverandre helst uten barna på de første datene. Prøv og finne anledninger til å treffes som par i ganske lang tid før dere involverer barna. På den måten kan dere bli litt mer trygge på hverandre og på at dere er klare for et nytt forhold.

2. Ikke spill kostbar. Single mødre og fedre har det travelt nok med å finne ut hvordan barna skal håndteres og orker sannsynligvis ikke enda en kverulant. Aleneforeldre trenger en trygg og pålitelig partner som både kan ta ansvar og initiativ.

3. Ta det med ro. Ingen ansvarsfull forelder tar med seg barna på første date. Vær tålmodig, du kommer til å treffe barna etter hvert. Men det krever riktig kjemi og mye tillit før du får være med på trening, skoleavslutninger og fredagskos. Slapp av, og prøv heller å nyte den første tiden sammen, bare dere to.

4. Prøv å tilpass deg. Hvis du ikke har barn selv kan du prøve og tilpasse deg daten din. Single foreldre har begrenset med tid for seg selv. Livet som aleneforelder er intenst, spesielt hvis barna er små, og det må du vise forståelse for. Prøv og finne smarte tidspunkt å møte hverandre på. Kanskje dere kan ta lunsj sammen på en hverdag? Mange single foreldre har barna annenhver uke, og da kan dere treffes ukene de er uten barna.

5. Eksen som ikke kommer til å forsvinne. Barn har alltid to foreldre, og eksen til den du dater vil mest sannsynlig ha en plass i familiens liv. Det er like greit å akseptere det med en gang, og ikke bli sjalu.

6. Oppmerksomhet som en forelder setter pris på… Single foreldre elsker selvsagt romantikk like mye som alle andre single. Men det kan være at du må tenke litt annerledes. Du kan kanskje overraske med blomster og god take-away når barna har sovnet i stedet for en flott 3-retters på restaurant? Når du har blitt kjent med barna kan du få mange bonuspoeng ved å finne på noe moro med dem en stund – som f.eks å bake eller gå på en lekeplass slik at daten din får litt tid for seg selv.

Uansett om du vil date noen med eller uten barn så er din store kjærlighet der ute, æresord! Bli medlem på Møteplassen i dag (det er helt gratis!) – her kan du få kontakt med mange seriøse single som bare lengter etter å treffe noen å komme hjem til…