60 prosent sjekker opp sin date på nettet

Skrevet i: 

Datingtips

60 prosent sjekker opp sin date på nettet

Skal du på date? Du vet vel at muligheten er ganske stor for at din date vet mer om deg enn du tror? Over halvparten av Norges single sjekker opp sin date på nettet før de møtes.

-Det ser ut til at kvinner er mer nysgjerrige og ivrige etter å være forberedt enn menn. Hele 71 prosent av kvinnene svarer at de googler på navnet, eller sjekker opp personen på sosiale medier før de går på en date. For menn er tallet 54 prosent, sier Emma Edespong fra Møteplassen.

Spørsmålet «Bruker du å sjekke opp din date på nettet?» ble nylig stilt medlemmene, og spørsmålet ble besvart av 2086 norske single.

Resultatet                                                                                                                                                                  Resultatet ble som følgende:

1. Nei, det får bli en overraskelse

2. Ja, jeg søker på sosiale medier

3. Ja, jeg googler på navnet

 

Personlig varemerke

Ifølge Emma Edespong er dette en voksende trend, og man skal være klar over at det i dag er en ganske enkel manøver å sjekke om hvor din date bor, hvilken bil den kjører, hvor den jobber og mye annet.

-Det er jo ikke uvanlig at man sjekker opp en jobbsøker ved en rekruttering på for eksempel sosiale medier. Det samme gjelder i jakten på en partner. Det er ditt personlige varemerke og derfor bør man kunne står for alt som man legger ut på sosiale medier, avslutter Emma Edespong.