Nyt av singellivet i julen

Skrevet i: 

Singel i Norge

Nyt av singellivet i julen

Å være singel i julen høres for mange ikke så veldig bra ut. Det er på tide å ta seg i kragen og se alle de herlige fordelene. Slik får du en strålende jul som singel!

Nå tar vi og snur ting rundt og legger ned «stakkars-ensomme-meg»-tankene. Tenk at som singel har du en person mindre å inngå kompromiss med.

Hvorfor ikke skape nye tradisjoner som er skikkelig herlige og luksuriøse – bare for at du kan! Det er bare du som bestemmer hvor bra og herlig denne julen kan bli.

♥ Slik får du den beste singeljulen:

-Å ikke ha en partner å dele julen med kan gi deg en mulighet til å spandere mye kvalitetstid med familien, og gir deg mer tid til å omgås med gamle venner som du har vært for opptatt for, eller som har bodd for langt borte for å kunne besøke ellers.

-Ta kontroll over din jul. Bestem hvordan du vil ha det, ikke skam deg over det. Gjør det som kjennes ekte. Ignorer det såkalte idealet.

-Fyll på med julegodteri og kryp opp i sofaen for å kjøre et filmmaraton! Se på akkurat det du vil, og la deg transporteres til en annen verden for en stund. Avkobling i enkelt format.

-Du er singel! Så hvorfor ikke benytt sjansen til å reise bort over julehelgen? Ta en restreise akkurat dit du vil, eller sett deg i bilen og kjør dit veien fører deg. Mulighetene er uendelige!

-Gå og få massasje, eller en avslappende behandling på spa. Eller ta med en bok og sett deg på en café med en kopp varm sjokolade.

-Da det florerer av single der ute som kjenner en ekstra sterk lengsel rundt juletider etter å møte noen ny så kan dette også være en perfekt tid for å finne kjærligheten. Ignorer puben – kryp opp i sofaen og begynn og date! Sats på noe seriøst og langvarig, og prøv å finn en likesinnet. Start med å ta Møteplassens matchingtest.

Ta vare på deg selv og nyt av den kommende juleferien!