Liste: 7 tegn på at den du dater er en keeper

Skrevet i: 

Datingtips

Liste: 7 tegn på at den du dater er en keeper

Stemmer punktene i listen overens med den du dater? Hold godt fast i han eller henne i så fall!

1. Din date overøser deg med ros. En person som er ydmyk og som får deg til å føle deg sett er definitivt en keeper. Det er herlig med mennesker som ikke glemmer bort å vise hvor mye de setter pris på de store og små tingene du gjør.

2. Han eller hun prioriterer deg. Tiden er dyrebar. Man skal jobbe, trene og omgås med sine venner… En date som prioriterer deg og deres tid sammen er noe man skal klamre seg fast til.

3. Han eller hun vil bli bedre på grunn av deg. Ingen er feilfri. Men om den du dater viser en interesse til å ta tak i sine mindre bra sider på grunn av sin kjærlighet til deg – er det supert. Sammen kan dere hente fram deres beste versjoner av hverandre.

4. Din date tviler ikke på deg. Når du lidenskapelig forteller om dine drømmer så hever han eller hun ikke på øyenbrynet og fnyser noe om hvor «tøft det ser ut til å være i den bransjen». I stedet kommer oppmuntrende ord – ingenting er vel umulig, ikke sant?

5. Han eller hun forstår vekten av alenetid. Like viktig som det er at den du dater prioriterer deres tid sammen – like viktig er det at han eller hun gir deres forhold litt space av og til. Det er ikke noe problem om du sier at du trenger en kveld hjemme for deg selv, eller en utekveld med dine gamle venner.

6. Han eller hun får deg til å le. Ofte! Om du dater noen som får deg til å le da bør du virkelig overveie at dette kanskje er den rette for deg. Jo mer den du dater får deg til å le, jo bedre er han eller hun for deg.

7. Han eller hun er ikke redd for å snakke om deres framtid sammen. Et av de mest tydelige tegnene på at den du dater er en keeper, og en person som leter etter noe seriøs.