7 ting å gjøre på høstdaten

Skrevet i: 

Datingtips

7 ting å gjøre på høstdaten

Høsten er som skapt for koselige dater! Det er kanskje den årstiden da ønsket om å være to er sterkest. Varme sommerkvelder blir erstattet av stemning med tente lys. Men det er ingen grunn til å bli deprimert av mørkere tider! Vi muntrer deg opp med 7 herlige datingforslag – som skapt for høsten. Koooos!

1. Varm sjokolade og boller. Bak eller kjøp noen kanelboller. Fyll varm sjokolade på en termos, og møt din date i en hyggelig park eller et annet koselig sted. Vanskeligere trenger det ikke å være!

2. Konsert eller teater. Når vinden uler og det begynner å bli ruskete ute kan det være sjarmerende å ta med daten på et lite og intimt sted for å høre på en konsert, eller hvorfor ikke en teaterforestilling? Velg gjerne et sted der opplevelsen kan kombineres med god mat og drikke.

3. Spasertur. En fargesprakende dag når bladene rasler under føttene kan det være utrolig romantisk å ta en spasertur med daten. Avslutt med en god og varmende suppe på restaurant, eller nyt en take-away kaffe på en benk.

4. Gå på utstilling. Om høsten er det som regel ulike utstillinger de fleste steder. Gå dit og se – og del erfaringer og tanker med hverandre. Det er avslappet, og dere får et naturlig samtaleemne.

5. Brunsj! En brunsj er kanskje den beste måten å starte en lørdag eller søndag på. Sjekk om det finnes hoteller eller restauranter i nærheten som tilbyr brunsj, og inviter daten. Avslappet og samtidig litt luksuriøst!

6. Lag mat. Hvis dere har datet en stund og det er tid for en hjemmedate, er det koselig å lage mat sammen. Prøv en ny oppskrift, tenn noen lys og drikk en god vin mens dere lager mat. En perfekt måte å bli bedre kjent med daten på!

7. Filmmaraton. Passer også best når dere har møtt hverandre noen ganger. Å ligge under et pledd og kose seg med en film en mørk høstkveld, er undervurdert. Hvorfor ikke se en spennende serie i ett strekk? Fyll opp med snacks og tente lys.