Gjør dette når du føler deg ensom

Skrevet i: 

Singel i Norge

Gjør dette når du føler deg ensom

Noen dager kan singellivet føles ensomt. Kanskje litt oftere om høsten og vinteren når man tilbringer mer tid innendørs, og ikke treffer andre like naturlig.

Når alle vennene dine er sammen med sine kjære, eller er opptatt med andre ting kan ensomheten føles trist. Man glemmer alle de store fordelene singellivet faktisk har. Det er på tide å gjøre noe med det!

Vi har samlet 8 ting du kan gjøre de dagene du føler deg mest ensom.

8 ting å gjøre når du føler deg ensom:

1. Gå ut! Frisk luft renser hjernen. Ha gjerne et mål med spaserturen: å kjøpe noe i en butikk eller se på en severdighet.

2. Meld deg på et kurs. Lær deg å lage mat, danse eller noe annet du er nysgjerrig på.

3. Ring en gammel venn! De fleste av oss har noen vi lenge har tenkt at det hadde vært morsomt å få kontakt med igjen. Ta steget! Vi garanterer at det kommer til å føles godt når det er gjort!

4. Utvid søkeregisteret ditt. Ta kontakt og skriv en melding på Møteplassen til noen du vanligvis ikke ville tatt kontakt med. Det blir morsomt! Hold deg positiv og vær «open-minded».

5. Rydd opp i rotet! Rydd i garderoben, og tørk støv i kjøkkenskapene. Det er befriende å ta tak i noe og fullføre et prosjekt!

6. Se en morsom film. Nyt følelsen av å kunne velge selv.

7. Våg å reise på tur alene! Mange reiseselskaper har reiser for single. Det er en god måte å komme bort fra hverdagen og bli kjent med nye mennesker og kulturer på.

8. Begynn å trene. Mosjon gjør deg lykkeligere, og en tur på treningssenteret gjør at du kommer deg ut og møter andre mennesker. Dessuten får du sannsynligvis bedre selvfølelse, og det har du nytte av når du leter etter en ny partner.

Hva pleier du å gjøre når du føler deg ensom? Kom gjerne med tips i kommentarfeltet!