8 ting å gjøre på en sommerdate

Skrevet i: 

Datingtips

8 ting å gjøre på en sommerdate

Sommeren er helt klart den beste tiden å date på! Været er for det meste fint, man er gladere og ofte er man mer åpen for å bli kjent med nye mennesker. Vi har samlet 8 forslag på herlige ting å gjøre på en sommerdate.

1. Gå på konsert. På sommeren finnes det mange muligheter til å invitere den du dater med på en koselig konsert. Ta med piknikpledd, litt enkel snacks og nyt av musikken sammen. Det kan bli skikkelig romantisk…

2. Tren sammen. Gi dere ut på en powerwalk på morgenen eller besøk en aktivitetspark.

3. Lag mat sammen. Besøk den lokale torghandelen, kjøp ferske grønnsaker og en god flaske vin. Reis hjem, sett igang grillen og lag litt god mat sammen. Med tente lys på uteplassen og favorittmusikken i bakgrunnen kan det bli langt mer intimt og romantisk enn på en uteservering i byen.

4. Overrask med en stand-up-aften! Overrask din date med billetter til et stand-up show. Dere får noe å snakke om og dere kommer garantert til å få en morsom kveld.

5. Klassisk minigolfdate. En runde minigolf er alltid gøy. Den som taper må kjøpe is!

6. Inviter på en romantisk piknik. Enda en klassiker som man bruker å sette pris på. Pakk en piknikkorg med dine favoritter og ta med det største piknikpleddet du kan finne.

7. Gå på loppemarked. På sommeren dukker det opp mange små koselige loppemarkeder. Ta en tur dit, finn morsomme små ting, og avslutt med å ta en god kopp kaffe eller te på en koselig café.

8. Kanopadling. Lei en kano for to og padle ut til et koselig skjær for å spise medbrakt lunsj. Superkoselig og om det er varmt så kan man kanskje kjøle seg ned med et lite bad…