3 tips som vekker kjærligheten

Skrevet i: 

Datingtips

3 tips som vekker kjærligheten

Har dere datet en stund og alt er bra, men du føler at du må legge i et høyere gir? Vi har 3 kontrete tips som sannsynligvis kommer til å vekke kjærligheten til live. Og gjør den ikke det etter dette – da er det antakelig på tide å lete videre…

3 superromantiske dater å prøve på:
(under forutsetning at dere har datet en stund…)

1. Spenningsdaten.
Budsjett: Arranger en overraskelsespiknik for bare dere to. Legg en lapp i postkassen eller send en melding med instruksjoner. Treff hverandre på en eng, ved havet eller på en utsiktsplass og dekk på med et stort pledd og tente lys.

Luksus: Planlegg en overraskelsereise til en hemmelig plass. Be din date pakke kofferten og så lar du bilen bare rulle til et romantisk sted som dere kanskje har snakket om å besøke sammen.

2. Date på landet.
Budsjett:  Lån en venns hytte eller hus på landet og nyt av en rolig helg ute i naturen. Går tur i skogen, lag mat sammen og nyt av hverandre foran peisen på kvelden.

Luksus: Lei et rom på en herregård eller et slott. Nyt av vinsmaking, en luksuriøs herregårdsmiddag og den herlige atmosfæren.

3. SPA-daten.
Budsjett: Lag et eget hjemme-SPA til dere begge hjemme. Tapp badekaret fullt med herlig varmt vann, og inviter til et skumbad med levende lys og rolig og avslappet musikk. By på champagne og jordbær.

Luksus: Sjekk inn på et koselig SPA-hotell og koble av sammen. Den behagelige atmosfæren kommer til å gjøre dere begge avslappet, og dere får et dypere forhold til hverandre. Spe på med mer luksus – kanskje et kurbad for begge?