8 bra karantenetips for single

Skrevet i: 

Datingtips

8 bra karantenetips for single

Lag deg rutiner, planlegg nyhetsoppdateringer og ta sjansen på å finne et seriøst kjærlighetsforhold. Vi har samlet våre beste tips for å gjøre livet litt enklere mentalt når du sitter i koronakarantene.

1. Hold på døgnrytmen. Prøv å gå til sengs og stå opp til samme tid som før. Det er viktig for å opprettholde den mentale balansen og føle seg bra samlet sett.

2. Lag deg rutiner. Drikk morgenkaffen i fred og ro, og benytt anledningen til å sende noen meldinger til de single du holder kontakten med på Møteplassen. Ønsk dem en fin dag, og fortell at du tenker på dem.

4. Bli ikke alt for stillesittende. Delta i fysisk aktivitet hver dag. Dans, tren yoga eller inviter til en date med en spasertur i den deilige vårsolen.

5. Hold kontakten med venner og familie. Sørg for at du på en eller annen måte holder kontakten med kolleger, familie og venner på daglig basis. Videosamtaler er toppen!

6. Planlegg nyhetsoppdateringer. Hold deg informert om situasjonen, men planlegg det til noen få ganger hver dag.

7. Bruk tid på interessene dine. Ta mange bilder og del på Møteplassen. Det er en perfekt måte å få andre til å bli kjent med deg på. Spill gitar, les bøker, plant blomster eller hva du nå ikke rakk for noen uker siden…

8. Benytt anledningen til å jobbe med personlig utvikling. Mange av de datingaktivitetene som kanskje tidligere gikk på autopilot, og kanskje var litt forhastede, får nå en annen karakter. Gi seriøs dating en ærlig sjanse, og kjenn etter innerst inne hva du egentlig leter etter og trenger. Nå, mer enn noen gang, har du alle muligheter til å bygge dype og nære relasjoner.

Ta vare på deg selv og la oss være her for hverandre! ❤️❤️❤️