Hva er viktig på ordentlig?

Skrevet i: 

Singel i Norge

Hva er viktig på ordentlig?

Koronakrisen gir oss tid til ettertanke. Hva er egentlig viktig på ordentlig?

Det er en merkelig tid vi lever i. Få av oss har opplevd noe lignende. Plutselig settes ting på spissen. Når helsen og livet står på spill våkner de dype kreftene i oss. Og kanskje trenger ikke tiden i karantene å være forgjeves. Koronavirusets forløp gir oss paradoksalt nok tid til ettertanke, refleksjon og kanskje til og med bytte av veivalg.

Nå er det på tide å bryte gamle, vante spor. Dra hjemmefra samme tid mandag til fredag, ta samme vei til jobben, kjøp en ta med-kaffe i kiosken av samme person som i sin tur drar hjemmefra på samme tid mandag til fredag. Vi er mange som bare har surret oss frem i livet.

Når tok du deg sist tid til å reflektere over dine livsvalg?

Tid for refleksjon:

• Kriser fører oss nærmere hverandre. Vi på Møteplassen merker at behovet for fellesskap er større enn noen gang! Nå finnes alle muligheter for å skape dype og nære relasjoner.

• Tenk over hva som er viktig i livet ditt? Sjelden er det materielle ting. Ofte handler det om helse, tid og familie. Kjærlighet. Savner du noen å dele hverdagen med? Veldig mange føler det samme som deg, og nå velger flere enn noen gang å gi seriøs dating en ærlig sjanse.

• Vær ærlig og åpen når du dater. Ved å gi slipp på fasaden og være ærlig, har du mye å vinne. Prøv å være litt mer ydmyk med medmennesker og gi flere sjansen. Medmenneskelighet og kjærlighet er det verden vår trenger akkurat nå – mer enn noensinne.

Ta vare på deg selv! Hvis du trenger hjelp er alltid vi på Møteplassen her for deg! ❤️❤️❤️