Date med avstand – slik holder dere interessen oppe

Skrevet i: 

Datingtips

Date med avstand – slik holder dere interessen oppe

Date i karantene? Er det mulig? For «life goes on» til tross for pandemien, og mange lengter nå mer enn noensinne etter å treffe en livspartner.
I dag deler vi våre beste tips om hvordan man holder interessen oppe (hos deg selv og hos flørten din) når det kan ta lang tid før dere faktisk kan møtes.

❤️ Send mange bilder til hverandre. Del «Dagens middag» eller kanskje «Dagens beste». Alt som gjør at dere blir bedre kjent med hverandre.

❤️ Se på samme film eller serie «sammen». Sett på en film, f.eks. en action eller romantisk komedie, eller kanskje en interessant dokumentar. Se om dere ler av eller interesserer dere for de samme tingene.

❤️ Hvem blir vel ikke glad for blomster? Et fredagsbud med blomster gjør hvem som helst mo i knærne.

❤️ Diskuter storslåtte drømmer. Hvor drømmer dere om å reise til? Planer for sommeren? Har pandemien fått deg til å se annerledes på hva som er viktig i livet? Svarene gjør deg kanskje kjent med daten din på dypet, hvem vet.

❤️ Lag spillelister til hverandre. Alle vet at Spotify-lister er dagens svar på samlekassetter. Sett sammen en fin spilleliste til daten som han eller hun kan lytte til. Det er romantisk!